Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

" jesteś typowym małym kutasikiem" -MR Serol666 jeśli już tu moderator zagląda , to proszę pouczyć tego osobnika ostrzeżeniem

Jestem tu krótko ale osoby tak zakłamanej mataczącej na lewo i prawo nigdzie nie widziałem .

Niemożliwy jest ten wasz Serol666 :D :D :D :D :D :d :p

On nie ma zasad honoru ani moralności , myśli że jak odwróci swoje słowa to tak będzie :oops:

Przecież ten pracodawca płaci mu za ochronne tego obiektu a on siedzi po nocach nie dość że nie pilnuje to wyszukuje potwierdzenia dla swoich teorii na różnych forach dla płazkoziemców , zamiast uczyć się nowych metod handlu , bo te których używa jak wiadomo są nie skuteczne (brak udziału we własnym konkursie ) po nocach hejtuje .

Pytasz czemu on tyle lat na rynku? a nie zarabia ?
- To proste - starego psa nie nauczysz nowych trików

TvRepublika :563: Konfa , Bryłka ,Braun , Migranci , Jaszczur&Ludwiczek - to go kręci a weź mu powiedz że się z nimi nie zgadzasz to będzie kopał w stół i tupotał nóżkami i z internetowego śmietnika wklei tuzin linków nocną porą , dowodzących poparcia jego bredni
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kontekst jest królem, wskaźnik tylko doradcą.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

MetaPoznanie pisze: 11 cze 2025, 22:50 " jesteś typowym małym kutasikiem" -MR Serol666 jeśli już tu moderator zagląda , to proszę pouczyć tego osobnika ostrzeżeniem
Przepraszam masz rację. Semantyka się upomina o swoje prawa. Tak naprawdę jesteś typowym małym dzyndzlem
MetaPoznanie pisze: 11 cze 2025, 22:50 Przecież ten pracodawca płaci mu za ochronne tego obiektu a on siedzi po nocach nie dość że nie pilnuje to wyszukuje potwierdzenia dla swoich teorii na różnych forach dla płazkoziemców , zamiast uczyć się nowych metod handlu , bo te których używa jak wiadomo są nie skuteczne (brak udziału we własnym konkursie ) po nocach hejtuje .
Co trzeba mieć w głowie aby zwrócić sie ku lewackiej ideologii, która potrzebuje gigantycznego finansowania aby przekonać ludzi do swoich wartości ??
Myślisz że ruch BlackLivesMatter powstał spontanicznie w USA ? A jak w Polsce to wygląda ? Czy nie przypadkiem fundacje jak Batorego czy też fundusze Norweskie i inne działają na korzyść naszego Państwa ? Czym są te organizacje co działają na białoruskiej granicy ? Dlaczego nikt ich nie zlikwiduje mimo możliwości ??

Jeszcze raz ponawiam pytanie: czy wiesz czym jest esej Herberta Marcuse ? Dlaczego 60 lat później oglądamy efekty jego pracy ? Czy wiesz że jeden z budynków w Brukseli został nazwany ku czci Altiero Spinelli, który był komuchem ?? Co więcej dlaczego von der Layen co jakiś czas odwołuje się do manifestu z Ventotene - komunistycznego manifestu - w "demokratycznej" Unii ??

Jeżeli odpowiedź brzmi: jestem leniwą lewacką człeczyną. Nie fatyguj się z odpowiedziami bo wydaje mi się że łyknąłeś propagitę i nie ma dla Ciebie ratunku
MetaPoznanie pisze: 11 cze 2025, 22:50 TvRepublika :563: Konfa , Bryłka ,Braun , Migranci , Jaszczur&Ludwiczek - to go kręci a weź mu powiedz że się z nimi nie zgadzasz to będzie kopał w stół i tupotał nóżkami i z internetowego śmietnika wklei tuzin linków nocną porą , dowodzących poparcia jego bredni
W Toruniu zaatakowało bydlę z Wenezueli. Nawet nie próbuję sobie uzmysłowić koszmaru, który tam miał miejsce ale wiem że to dopiero początek. Skąd przyszedł ten koszmar ? Czy nie przypadkiem unijnej wizji multikulti ???

Mam dla Ciebie dowcip bo widzę że szwagier jeździ po tobie jak po czerwonej szmacie po wygranej Alfonsa a twoja Princeska patrzy na ciebie jak na prosię w barłogu każdego poranka mimo że kupiłeś jej karocę:

MetaPoznanie chciał być w domu traktowany jak król, więc Dino Girl po kryjomu zdradzała go kierownikiem zmiany, a potem razem ze Szwagrem go otruli
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Cieć nocny jeszcze nie dostał bana? Chyba najwyższy czas :)

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

No niestety Fanatyzm daje mu złudzenie jasności i kontroli — „wiem, że mam rację, więc czuję się bezpieczniej”. Każdy głos przeciwny burzy ten porządek, więc Serol666 reaguje agresywnie. szuka tylko informacji, które potwierdzają jego pogląd, i ignorując inne.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2025, 09:51 przez MetaPoznanie, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

SEROL666 pisze: 17 cze 2025, 03:59MetaPoznanie chciał być w domu traktowany jak król, więc Dino Girl po kryjomu zdradzała go kierownikiem zmiany, a potem razem ze Szwagrem go otruli
Były fajne setupy z rana to przeleciały mi koło nosa bo dobrze sie musiałem zastanowić o co mu chodzi? Straciłem czas i pieniądze wiec po co mi być na takim forum ? żeby się uwsteczniać wykłócać z jakimś radykałem , nie to nie ma sensu.

Za cytował mnie i pod cytatami popisał coś z innej beczki o manifestach USA itp :shock: brak logiki ładu i składu mitoman fantasta :shock:
Wy coś rozumiecie z tego wpisu? :shock: Ten człowiek ma ewidentnie coś nie tak z głową

Bana nie dostał moderacja nie reaguje , Właściwie to już wysłałem prośbę o usuniecie konta ,niech pisze sam ze sobą , lub obraża kogos innego , mam inne zdanie bo mogę takie miec i mam do tego pełne prawo , niech pimpek szczeka na kogoś innego , dość mam tego troglodyty i tego forum. Pozdrowienia dla normalnych mających dystans do Świata siebie i poczucie humoru :wink:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze: 17 cze 2025, 07:29 Cieć nocny jeszcze nie dostał bana? Chyba najwyższy czas :)
Gdy pisaliśmy o ściemie globalnego ocieplenia... stałeś po stronie mainstreamowej narracji: "Planeta płonie".

Gdy pisaliśmy o szprycy ty razem z Dadasem reprezentowałeś koncerny farmaceutyczne. W USA Pfizer jest pozywany a reszta propagatorów szprycy na cenzurowanym. Sam produkt okazał się szkodliwym niewypałem.

Ja nie użyłem żadnych wulgaryzmów.... a dziś stajesz po stronie zamordysty i fana depopulacji. Może podzielasz jego poglądy... nie wiem wydaje mi się że znów jesteś po złej stronie. No i pamiętaj że to on Cię zdetronizował.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

MetaPoznanie pisze: 17 cze 2025, 09:43 Za cytował mnie i pod cytatami popisał coś z innej beczki o manifestach USA itp :shock: brak logiki ładu i składu mitoman fantasta :shock:
Wy coś rozumiecie z tego wpisu? :shock: Ten człowiek ma ewidentnie coś nie tak z głową
Chłopie napisałeś 11 czerwca post potem codziennie się logowałeś (sprawdziłem!!) aby zobaczyć czy Ci coś odpiszę. Czekałeś 6 długich dni... aż ja odpiszę a potem raptem po 5,5 godzinny odpisujesz na mój post.... to takie romantyczne :roll:
Ty funkcjonujesz na tym forum dla moich treści.

Jak to sam piszesz "tupoczesz nóżkami" w miejscu... bez nawet jednego sensownego argumentu na obronę swoich przekonań
Świat to scena a tacy jak ty nigdy nie wiedzą skąd się bierze w to w co widzą. Myślisz że jesteś niezależnym i wolnym myślicielem ? Podsuwają Ci propagandę pod nos a ty to bezrefleksyjnie przyswajasz przejmując obcy i punkt widzenia. Stąd te twoje depopulacyjne idiotyzmy które napisałeś kilka stron temu.

Pozdrawiasz ludzi a chcesz aby zniknęli z tego świata zamordysto ?? Jesteś niedouczonym, leniwym warchołem. Dlatego nic nie rozumiesz i nie da się z tobą dyskutować. Weź sobie jeszcze raz przeczytaj swoje pierwsze posty na tym forum - pisałeś takie bzdury że głowa boli. Ale dzięki twojej końcowej inicjatywie one wszystkie znikną.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

XD jak bym chciał czytać twoje wpisy to nie wysyłał bym prośby do admiracji o uśniecie konta :wink: a że administracja nie zagląda na forum to trochę to trwa , bo gdyby było inaczej to nie tracił bym na ciebie kolejnych minut teraz by odpisać na te wypociny , a wiesz co trading jest nudny i nie ma co robić w oczekiwaniu na setupy więc logowałem się z nudów i dla rozrywki nie dla ciebie prymitywie. Wszystko co myślałam wyjaśniłem jasno ,tylko ty nie zrozumiałeś tak jak nigdy nie zrozumiesz tradingu , pozdrawiam powodzenia na nocnej zmianie :d

To nie ja się skompromitowałem publicznie i zostałem uznany za kręta i mitomana bez honoru :wink: , większość ludzi uznała że dyskusja z tobą nie ma sensu teraz widzę to i ja nie chce mieć do czynienia z takimi ludźmi , gdyż jesteś nie transparentny delikatnie mówiąc , tak więc to że w życiu ci nie wyszło to tylko i wyłącznie twoja wina nie UE rządu migrantów czy globalnego ocieplenia .
Ostatnio zmieniony 17 cze 2025, 23:20 przez MetaPoznanie, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

SEROL666 pisze: 17 cze 2025, 19:54Ja nie użyłem żadnych wulgaryzmów.... a dziś stajesz po stronie zamordysty i fana depopulacji. Może podzielasz jego poglądy... nie wiem wydaje mi się że znów jesteś po złej stronie. No i pamiętaj że to on Cię zdetronizował.
No pewnie nazywanie kogoś potocznie mówiąc **ujem jest ok , a jeszcze jak ma zdanie z którym sobie nie radzisz to tym bardziej uprawnia cie do takich określeń, no cóż pozostaje powiedzieć jedno -kulturę się wynosi z domu , w twoim przypadku jej brak :!:

:d Coś ostatnio zarzucałeś Cblondyn że szuka poparcia swoich wypowiedzi u innych , a jednak ty to robisz zostałeś sam ze swoją ciemnotą , skończ się szamotać jak ranny jeleń :!:

To mogę stwierdzić obiektywnie , że ten dział idealnie nadaje się to twoich w większości wulgarnych tępych wypowiedzi tak wiec korona KRÓLA absurdu długo długo będzie twoja nie obawiaj się , nikt cię nie zdetronizuje :569:

Odcinajcie się od Narcyzów i Toksyków :563: nie pozwalajcie by wchodzili w wasza przestrzeń żywiąc się waszym czasem i energią :!:

Pozostaje się pożegnać ,i życzyć Pogody Ducha :D

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

MetaPoznanie pisze: 17 cze 2025, 22:10 No pewnie nazywanie kogoś potocznie mówiąc **ujem jest ok , a jeszcze jak ma zdanie z którym sobie nie radzisz to tym bardziej uprawnia cie do takich określeń, no cóż pozostaje powiedzieć jedno -kulturę się wynosi z domu , w twoim przypadku jej brak :!:

Pozostaje się pożegnać ,i życzyć Pogody Ducha :D
Ja nie mogę chyba z 4 razy poprawiałeś tego posta :oops: nie mogę z ciebie piszesz jak panienka. Myślałem że na koniec wyjdzie z ciebie Charles Bukowski... bo ten kunktatorski styl jest nudny. Twoje moralizatorstwo i dyscyplinowanie kogokolwiek na tym forum przez ciebie to kołtuństwo

Po twoich płaczliwych postach i mnie udzielił się nastrój pedagogiczny a jako wątpliwy orędownik poprawnej ekspresji językowej wyjaśnijmy sobie na koniec dlaczego zmieniłem zdanie z kutasika na dzyndzel:
https://wsjp.pl/haslo/podglad/103257/ku ... /na-czapce
https://wsjp.pl/haslo/podglad/108759/dzyndzel
Teraz każdy widzi różnicę a nazwanie cię ***jem mogło by cię nobilitować depopulacyjny zamordysto. Wsadź sobie w zadek te fałszywe życzenia.

ODPOWIEDZ