MetaPoznanie pisze: ↑01 cze 2025, 08:42
Daj spokój po co chcesz to robić ? oni już dawno ciebie ocenili chcesz odzyskać szacunek w ich oczach czy pokazać że się mylili ? to jest bezcelowe i świadczy o tym że jednak chcesz być częścią społeczności z której zdaniem się nie zgadzasz . Nie szukaj daleko wczoraj przyszedł do mnie szwagier z piwem i powiedział że na wszystko mam odpowiedz bo ja na pana od mieszkań nie chce głosować. Druga moja baba w Dino pracuje a raczej tyra skrzynki z mięsem nosi cisnienie ma 140/180 jedyne co robi to spi i zapierdala i powiedziała że ja to nie odpowiedzialny jestem bo z łożka na wykres się tylko gapie ale zapomniała że auto którym jeździ do tego kołchozu ja jej kupiłem , moja matka pipr5znieta na głowę zapierdala do kościoła słucha facetów w sukienkach i ma pretensje że ja nie wierze w te brednie . Ktoś mógł by się załamać po takich informacjach . Ja podchodzę do tego tak - pojawiła sie pustka a pustkę zawsze coś wypełni teraz zwyczajnie mogę zrobic co mi sie podoba , To nie dramat spadają łańcuchy rozrywają więzy , czas na cos nowego
Moim hobby na forum jest opisywanie absurdów i utrudnianie życia szkoleniowcom forex. Czy to ktoś docenia... kilka osób podziękowało nam za tę robotę w tym 2 prawników. Społeczność to w 95-99% ludzie, którzy traktują FX generalnie jak o formę rozrywki od zwykłej etatowej pracy. Czasem ktoś coś wrzuci ciekawego a z reguły dominuje popierducha o różnych sprawach i absurdach.
Co do Pana od kawalerki mam kilku kumpli prawników to powiedzieli że znają takie przykłady gdzie najbliższa rodzina dymała się nawzajem znacznie gorzej. Na nich to nie robi wrażenia. Jak ktoś nie wie o co chodzi w tych wyborach to się dowie po, jak wygra ten ładniejszy.
Tak naprawdę celem konkursu był start Inka, który zaczął z głosić wysokiego stołka prawdy odnośnie FX w wątku "Zanim zaczniesz....". Cała sprawa była tak długo przeciągana ze co tu dużo mówić Ink wykręcał się jak mógł aby nie wziąć w nim udziału ( Będzie to z 10 miesięcy) jak z resztą później towarzyszka Anomalia.
Konkurs był w formule OPEN aby móc dowolnie kształtować warunki a jednak żaden z adwersarzy się nie skusił nawet na DEMO. Ja niestety nie mogłem wystartować z pewnych względów zdrowotnych i tyle.
Na tym forum już nic innego praktycznie nie ma no chyba że chcesz sobie popisać z Baxikiem w dziale DT. Wiec oferta pozostaje otwarta