Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

MetaPoznanie pisze:
31 maja 2025, 00:19
DAJ PRZYKLAD wezmę widły i pochodnie i pójdę za tobą , wchodzisz ? czy linka wkleisz tylko.............?
Raczej sobie nie pogadamy w kwestii nachodźców bo to już i tak nie ma wielkiego sensu na chwilę obecną. Do tego te cyfry "większości" nic nie mówią. Dopiero gdy te statystyki przeniosą się na nasz kraj wtedy ludziska coś tam zaczną "jarzyć" ale przekaz i tak pewnie zostanie zablokowany.

Sam widzisz że tego nikt nie komentuje i ledwie kto czyta bo jak już wcześniej pisaliśmy to forum pada a ty wpadłeś na "jego" pogrzeb.

Coś pisałeś o "oświeceniu i wycieczce" a widziałem że klikasz na walutach - tak jak i ja - wiec mamy taki konkursik, który sam zacząłem (nie wziąłem w nim jeszcze udziału z pewnych powodów) i cały czas funkcjonuje delikatnie w zawieszeniu. Widziałem że zapiałeś myfxbook ze względów psychologicznych wiec może chcesz dołączyć i zobaczyć jak to zadziała ??
Ja oczywiście pójdę pierwszy z tymi "widłami"
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

Daj spokój po co chcesz to robić ? oni już dawno ciebie ocenili chcesz odzyskać szacunek w ich oczach czy pokazać że się mylili ? to jest bezcelowe i świadczy o tym że jednak chcesz być częścią społeczności z której zdaniem się nie zgadzasz . Nie szukaj daleko wczoraj przyszedł do mnie szwagier z piwem i powiedział że na wszystko mam odpowiedz bo ja na pana od mieszkań nie chce głosować. Druga moja baba w Dino pracuje a raczej tyra skrzynki z mięsem nosi cisnienie ma 140/180 jedyne co robi to spi i zapierdala i powiedziała że ja to nie odpowiedzialny jestem bo z łożka na wykres się tylko gapie ale zapomniała że auto którym jeździ do tego kołchozu ja jej kupiłem , moja matka pipr5znieta na głowę zapierdala do kościoła słucha facetów w sukienkach i ma pretensje że ja nie wierze w te brednie . Ktoś mógł by się załamać po takich informacjach . Ja podchodzę do tego tak - pojawiła sie pustka a pustkę zawsze coś wypełni teraz zwyczajnie mogę zrobic co mi sie podoba , To nie dramat spadają łańcuchy rozrywają więzy , czas na cos nowego
All-Seeing Eye -symbol obserwatora w nas – samoświadomości, która widzi nasze emocje, myśli i reakcje z dystansu.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

MetaPoznanie pisze:
01 cze 2025, 08:42
Daj spokój po co chcesz to robić ? oni już dawno ciebie ocenili chcesz odzyskać szacunek w ich oczach czy pokazać że się mylili ? to jest bezcelowe i świadczy o tym że jednak chcesz być częścią społeczności z której zdaniem się nie zgadzasz . Nie szukaj daleko wczoraj przyszedł do mnie szwagier z piwem i powiedział że na wszystko mam odpowiedz bo ja na pana od mieszkań nie chce głosować. Druga moja baba w Dino pracuje a raczej tyra skrzynki z mięsem nosi cisnienie ma 140/180 jedyne co robi to spi i zapierdala i powiedziała że ja to nie odpowiedzialny jestem bo z łożka na wykres się tylko gapie ale zapomniała że auto którym jeździ do tego kołchozu ja jej kupiłem , moja matka pipr5znieta na głowę zapierdala do kościoła słucha facetów w sukienkach i ma pretensje że ja nie wierze w te brednie . Ktoś mógł by się załamać po takich informacjach . Ja podchodzę do tego tak - pojawiła sie pustka a pustkę zawsze coś wypełni teraz zwyczajnie mogę zrobic co mi sie podoba , To nie dramat spadają łańcuchy rozrywają więzy , czas na cos nowego
Moim hobby na forum jest opisywanie absurdów i utrudnianie życia szkoleniowcom forex. Czy to ktoś docenia... kilka osób podziękowało nam za tę robotę w tym 2 prawników. Społeczność to w 95-99% ludzie, którzy traktują FX generalnie jak o formę rozrywki od zwykłej etatowej pracy. Czasem ktoś coś wrzuci ciekawego a z reguły dominuje popierducha o różnych sprawach i absurdach.

Co do Pana od kawalerki mam kilku kumpli prawników to powiedzieli że znają takie przykłady gdzie najbliższa rodzina dymała się nawzajem znacznie gorzej. Na nich to nie robi wrażenia. Jak ktoś nie wie o co chodzi w tych wyborach to się dowie po, jak wygra ten ładniejszy.

Tak naprawdę celem konkursu był start Inka, który zaczął z głosić wysokiego stołka prawdy odnośnie FX w wątku "Zanim zaczniesz....". Cała sprawa była tak długo przeciągana ze co tu dużo mówić Ink wykręcał się jak mógł aby nie wziąć w nim udziału ( Będzie to z 10 miesięcy) jak z resztą później towarzyszka Anomalia.
Konkurs był w formule OPEN aby móc dowolnie kształtować warunki a jednak żaden z adwersarzy się nie skusił nawet na DEMO. Ja niestety nie mogłem wystartować z pewnych względów zdrowotnych i tyle.

Na tym forum już nic innego praktycznie nie ma no chyba że chcesz sobie popisać z Baxikiem w dziale DT. Wiec oferta pozostaje otwarta

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Kanał Zero o Bractwie Muzułmańskim we Francji:
https://www.youtube.com/watch?v=OIRiPlq ... %C5%82Zero

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
31 maja 2025, 23:57
Coś pisałeś o "oświeceniu i wycieczce" a widziałem że klikasz na walutach - tak jak i ja - wiec mamy taki konkursik, który sam zacząłem (nie wziąłem w nim jeszcze udziału z pewnych powodów) i cały czas funkcjonuje delikatnie w zawieszeniu. Widziałem że zapiałeś myfxbook ze względów psychologicznych wiec może chcesz dołączyć i zobaczyć jak to zadziała ??
Ja oczywiście pójdę pierwszy z tymi "widłami"
Oczywiście :lol: :lol: :lol:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

"Badania przewidują, że w 2045 r. w Hiszpanii będzie więcej cudzoziemców niż rdzennych mieszkańców"
https://theobjective.com/espana/2025-05 ... oles-2045/

"Populacja pod rządami Sancheza: 2,7 miliona więcej obcokrajowców i 620 000 mniej Hiszpanów."
https://theobjective.com/espana/2024-10 ... jeros-mas/

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
01 cze 2025, 11:28
Tak naprawdę celem konkursu był start Inka, który zaczął z głosić wysokiego stołka prawdy odnośnie FX w wątku "Zanim zaczniesz....". Cała sprawa była tak długo przeciągana ze co tu dużo mówić Ink wykręcał się jak mógł aby nie wziąć w nim udziału ( Będzie to z 10 miesięcy) jak z resztą później towarzyszka Anomalia.
Ech, Ty i ta Twoja legendarna prawdomówność.... :lol:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Anomalia w końcu zaczęłaś pisać na forum jak Hemingway a nie to miksowanie realizmu magicznego z Reymontem.

A tak z zupełnie innej Beczki Roger posłuchaj tego jak panowie pastwią się nad europejskimi planami:
https://www.youtube.com/watch?v=CvbOVhISpbc

Budzisz o szczegółach ukraińskiego ataku dronów na rosyjskie na bazy bombowców strategicznych:
https://www.youtube.com/watch?v=WSC0AUAEr2Y
Atak:
https://x.com/tekzilver/status/1929166343590261145

Francja...:
https://businessinsider.com.pl/wiadomos ... ry/4jy9lrb

Anomalia a to specjalnie dla Ciebie - jak jeszcze nie znasz to poznaj - kanał dr Zbigniewa Dylewskiego - mnóstwo statystyki z dziedziny ekonomii z interpretacją - styl i oprawa graficzna troszkę trąci myszką ale reszta jak najbardziej OK:
https://www.youtube.com/@dylewski1

ODPOWIEDZ