Interesuje mnie jaki jest stosunek forumowiczów do ich systemu bądź jego braku.
Ankieta jest anonimowa więc proszę o szczere odpowiedzi

Popierammike_05 pisze:Można to tak nazwać. Ja jednak mam niekiedy coś takiego, co nazwał bym "błysk". Rozumiem to jako ulotna myśl na wykonanie czegoś, co w zasadzie nie ma wyjaśnienia, skąd jest tej myśli źródło. Gdzieś po latach styczności z zagadnieniem czy tematem, zaczyna działać podświadomość. Często potwierdzone po czasie. Warto coś takiego się nauczyć wychwytywać u siebie.
Jest na to nawet teoria.
http://merlin.pl/Blysk-Potega-przeczuci ... 98673.html
Nie nazwał bym tego intuicją. To coś co słowo "błysk" określa najlepiej. Intuicja, to świadoma alternatywa i albo podejmujemy decyzję na jej podstawie, albo rezygnujemy z dokonania czegokolwiek co intuicja podpowiada. Podpowiedź intuicyjna może podlegać rozważeniu. Błysk jest ulotną myślą i albo zareagujemy w takt tego, albo za chwilę to zniknie.batman pisze:Ale czy to nie jest tak, ze intuicja bierze sie z doswiadczenia?
Jak narazie zagłosowało tylko 46 osób, nie jest więc to wystarczająco reprezentatywna grupa... Mimo to jednak coś już w tym temacie widać.Ink. pisze:Zastanawia mnie jedno, 73% osób gra tylko systemem albo lekko go nagina, czyli zdecydowana większość, natomiast jak wszyscy wiemy zdecydowana większość traci![]()
teraz pytanie:
Czy lud ściemniał w ankiecie?
Czy wszystkiemu winne są systemy?
Czy wygrywają ci co mają dobrego czuja ?