błagam was, nie mówcie nic o liniach trendu, bo one nie istniejąmarco321 pisze:Zgadza się, linia trendu wzrostowego przebita, otwarta droga dla spadków dla edka...
wsparcia:
1.3180
1.3144

Dokładnie, linie trendu istnieją na takiej samej zasadzie co S/R itp, mrowiąc że LT nie istnieje podważa sie podstawę ATCadermo pisze:Oczywiście ,że istnieją . Ja tak samo mogę powiedzieć ,że ja nie widzę S/R ,więc dla mnie nie istnieją .Kwestia podejścia i wprawy. A metod jest wuchta.
zgadza sie, linie trendu i poziomy SR istnieją na tej samej zasadzie, czyli nie istniejąInk. pisze:Dokładnie, linie trendu istnieją na takiej samej zasadzie co S/R itp, mrowiąc że LT nie istnieje podważa sie podstawę ATCadermo pisze:Oczywiście ,że istnieją . Ja tak samo mogę powiedzieć ,że ja nie widzę S/R ,więc dla mnie nie istnieją .Kwestia podejścia i wprawy. A metod jest wuchta.
A żeby nie bylo oftopuu, wydaje mi sie że edek poleci w down
wierzyc to sobie mozna w swietego mikolaja albo allaha, tu trzeba dowodow empirycznych.Tomson pisze:Możemy się bawić nawet w gwiazdki i słoneczkachodzi o to, że im więcej ludzi w to "coś" wierzy i stosuje tym teoretycznie większa skuteczność/sprawdzalność takiej metody xD
a ty wiesz co robia ryby, blagam cie.gfx pisze:Linie trendu istnieją na naszych wykresach. Czasem grube ryby też sobie narysują i pchają cenę idealnie na tą kreskę.