Czy linie trendu istnieją?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

marco321 pisze:Zgadza się, linia trendu wzrostowego przebita, otwarta droga dla spadków dla edka...
wsparcia:
1.3180
1.3144
błagam was, nie mówcie nic o liniach trendu, bo one nie istnieją :lol:

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

zeuss pisze:błagam was, nie mówcie nic o liniach trendu, bo one nie istnieją Laughing
Chcesz się bić? :mrgreen:
Oczywiście ,że istnieją . Ja tak samo mogę powiedzieć ,że ja nie widzę S/R ,więc dla mnie nie istnieją .Kwestia podejścia i wprawy. A metod jest wuchta.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

lajza Jak możesz pisać mając zakaz pisania? :mrgreen:
Nie mówię ,że S/R nie istnieją .Po prostu ja nie jestem do nich stworzony i ich nie dostrzegam. Przykłady na to ,że LT istnieją masz w moim starym dzienniku lub w dwóch dzisiejszych trejdach z dzisiaj. (pierwszy na początku DT) i drugi w dzienniku dla tych co grają na edku w dziennikach. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 16:12 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cadermo pisze:Oczywiście ,że istnieją . Ja tak samo mogę powiedzieć ,że ja nie widzę S/R ,więc dla mnie nie istnieją .Kwestia podejścia i wprawy. A metod jest wuchta.
Dokładnie, linie trendu istnieją na takiej samej zasadzie co S/R itp, mrowiąc że LT nie istnieje podważa sie podstawę AT

A żeby nie bylo oftopuu, wydaje mi sie że edek poleci w down ;)

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Ink. pisze:
Cadermo pisze:Oczywiście ,że istnieją . Ja tak samo mogę powiedzieć ,że ja nie widzę S/R ,więc dla mnie nie istnieją .Kwestia podejścia i wprawy. A metod jest wuchta.
Dokładnie, linie trendu istnieją na takiej samej zasadzie co S/R itp, mrowiąc że LT nie istnieje podważa sie podstawę AT

A żeby nie bylo oftopuu, wydaje mi sie że edek poleci w down ;)
zgadza sie, linie trendu i poziomy SR istnieją na tej samej zasadzie, czyli nie istnieją :569:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 16:29 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zeuss co rozumiesz pod pojęciem że nie istnieją? bo jeśli myślisz że LT przybierze fizyczną forme i wyjdzie z monitoru udowadniając swoją fizyczność i jestestwo to raczej tego nigdy nie doczekasz :p

Jak edek przebije 1.3170 to lecimy dalej down :)
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 16:40 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.

Tomson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomson »

Możemy się bawić nawet w gwiazdki i słoneczka :D chodzi o to, że im więcej ludzi w to "coś" wierzy i stosuje tym teoretycznie większa skuteczność/sprawdzalność takiej metody xD

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Linie trendu istnieją na naszych wykresach. Czasem grube ryby też sobie narysują i pchają cenę idealnie na tą kreskę.

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Tomson pisze:Możemy się bawić nawet w gwiazdki i słoneczka :D chodzi o to, że im więcej ludzi w to "coś" wierzy i stosuje tym teoretycznie większa skuteczność/sprawdzalność takiej metody xD
wierzyc to sobie mozna w swietego mikolaja albo allaha, tu trzeba dowodow empirycznych.

Dodano po 1 minutach:
gfx pisze:Linie trendu istnieją na naszych wykresach. Czasem grube ryby też sobie narysują i pchają cenę idealnie na tą kreskę.
a ty wiesz co robia ryby, blagam cie.

Greenhaze
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Greenhaze »

Zeusss jaki ty jestes Zajebisty ! 8)

Jestes taki sarkastyczny i tak fajnie szydzisz. Marnujesz swoje IQ na taka przyziemna aktywnosc jaka jest trading.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 17:55 przez Greenhaze, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ