A jak określasz PZ to nie używasz AT? przecież grasz na kanałach i za pomocą jakiegoś wskaźnika ustalasz Punkt Zwrotny w obrębie tego kanału właśnie, przynajmniej tak to prezentujesz w dzienniku, czy to nie jest AT?By_żyło_się_lepiej pisze:Granie pod AT jest tak jak by ktoś jechał samochodzem we mgle i starał się przewidzieć miejsce występowania kolejnego zakrętu.
Czy linie trendu istnieją?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Wstawiony tutaj wykres "RANDOM" kończy w zasadzie ten temat. To nie AT decyduje o tym czy i ile można zarobić.
Mam tylko problem bo nie wiem czy autor pytał o Linie trendu w celu prognozowania ruchu bez ujęcia czasu czy stricte do zarabiania. Linia trendu może i pozwoli czasem przewidzieć ruch ceny ale nie da zarobić.
Mam tylko problem bo nie wiem czy autor pytał o Linie trendu w celu prognozowania ruchu bez ujęcia czasu czy stricte do zarabiania. Linia trendu może i pozwoli czasem przewidzieć ruch ceny ale nie da zarobić.
dowody w postaci wykresow mile widzianeexpedient warzywniaka pisze:Wstawiony tutaj wykres "RANDOM" kończy w zasadzie ten temat. To nie AT decyduje o tym czy i ile można zarobić.
jezeli jest tak jak mowisz, to ceny musialyby poruszac sie w linii prostej nie tworzac dolkow i szczytow.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 20:20 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.