Jaki realny zysk w przeciągu roku, zaczynając od 100 PLN ?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Jaki realny zysk w przeciągu roku, zaczynając od 100 PLN ?

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Witam,

Zaciekawiła mnie jedna kwestia. Wiadomo że większość osób zaczyna z małym depozytem.
Chciałbym więc zapytać - jaka realna kwota jest do osiągnięcia w przeciągu roku czasu, zakładając że startujemy z sumą 100 pln.

Często pojawiają się pytania o % zysku, tu podyskutujmy o REALNEJ możliwej kwocie :)

Zapraszam do luźnej dyskusji ;-)

Z góry przepraszam kolegów którzy wypowiedzieli się w pierwszej wersji tego pytania za usunięcie tamtych postów - pytanie było źle sformułowane ;-)
Ostatnio zmieniony 20 mar 2011, 17:21 przez Cyb, łącznie zmieniany 2 razy.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

10 tys zl (10000%) w 7 godzin na usd-jpy z czwartku na piatek - 300pipsów w gore, wiec sa mozliwosci ;)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Kolega widzę nie zrozumiał o czym rozmawiamy. Nie interesują nas "strzały". Dyskutujemy o horyzoncie czasowym ROK.

overall

to nie byl strzal :), a perspektywa roku jest zbyt wielka, ale z 10 tys zrobic 100 tys nie jest trudno, dam znac za rok jak mi poszlo ;)

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Re: Jaki realny zysk w przeciągu roku, zaczynając od 100 PLN

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Cyb pisze:Witam,

Zaciekawiła mnie jedna kwestia. Wiadomo że większość osób zaczyna z małym depozytem.
Chciałbym więc zapytać - jaka realna kwota jest do osiągnięcia w przeciągu roku czasu, zakładając że startujemy z sumą 100 pln.

Często pojawiają się pytania o % zysku, tu podyskutujmy o REALNEJ możliwej kwocie :)

Zapraszam do luźnej dyskusji ;-)

Z góry przepraszam kolegów którzy wypowiedzieli się w pierwszej wersji tego pytania za usunięcie tamtych postów - pytanie było źle sformułowane ;-)
realnie 100pln x6 - 8 :)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Cyb pisze:jaka realna kwota jest do osiągnięcia w przeciągu roku czasu, zakładając że startujemy z sumą 100 pln.
Z punktu widzenia rachunku prawdopodobieństwa najczęściej spotykany wynik będzie w przedziale od -50 do - 100 zł:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Eh nie mam słów. Jeden dzień to strzał. A tym bardziej taki gdzie jest z góry wiadoma interwencja.
Po drugie zaczynamy z kwotą 100 PLN a nie ileś tam tysięcy. I rozważamy jak już mówiłem rok. Równie dobrze za 3 tygodnie możesz te całe 10 tyś stracić.

A ja pytam o REALNIE możliwy wynik do zrobienia ze 100 PLN.

Dodano po 1 minutach:
jasonbourne pisze:
Cyb pisze:jaka realna kwota jest do osiągnięcia w przeciągu roku czasu, zakładając że startujemy z sumą 100 pln.
Z punktu widzenia rachunku prawdopodobieństwa najczęściej spotykany wynik będzie w przedziale od -50 do - 100 zł:)
Nie no jason skoro zakładamy rok to bierzemy pod uwagę osoby które już nie tracą ;-)
Bo te tracące to wiadomo :)

overall

Cyb pisze:A ja pytam o REALNIE możliwy wynik do zrobienia ze 100 PLN.
a ja ci odpowiem, ze realnych mozliwosci jest nieskonczenie wiele.... nie mozna dac na to jasnej odpowiedzi. wszystko zalezy od strategii ktora sie poslugujesz...

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

102,400zł - rok czasu

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

pawelklos jak to obliczyłeś ?
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

ODPOWIEDZ