Korzystając z okazji miło nam jest poinformować, że Dom Maklerski TMS Brokers S.A. został uznany za „Best FX Broker Central & Eastern Europe 2010” w ramach cyklu nagród World Finance FX Awards 2010 przyznawanych przez magazyn World Finance.

ble ble ... każdy broker chwali sie tymi bzdurami... czy firmie wiadomo ile to jest warte ? NIC ... to tylko taki obklejony marketingiem haczyk. Ani to przebiegłe ani skuteczne.TMS Brokers pisze: Korzystając z okazji miło nam jest poinformować, że Dom Maklerski TMS Brokers S.A. został uznany za „Best FX Broker Central & Eastern Europe 2010” w ramach cyklu nagród World Finance FX Awards 2010 przyznawanych przez magazyn World Finance.
Jest platforma direct ale instrumenty nie są directTMS Brokers korzysta z wielu źródeł cen instrumentów finansowych. W platformie TMS Direct ceny transakcyjne dla klientów ustalane są przez DM TMS Brokers, który będąc wykonawcą zleceń jest stroną transakcji.
Że jak pisać ? Jak user TMS Brokers ? Niech dostanie toną ołówków w głowe i wymyśli coś mądrzejszego. Co broker i każdy ma awardy od jakiś czasopism, magazynów branżowych. "Każdy pies swego pana może lizać" no i jak widać liże..weronika pisze:Ktoś musi tak pisać, bo inaczej dostanie ołówkiem w głowę
Sprzedałeś pewnie kwotę mniejszą nić 50 000 waluty i dopiero po uwzględnieniu opłaty wychodzisz na plus.leesert pisze:Witam. Ja mam takie pytanie... Mam paltformę w TMS. Sprzedając GBPUSD po 1,54214, na zero jestem dopiero po 1,53814 czyli po 40 pipsach, dobrze liczę? Czyli wynika z tego, że muszę mieć wysoką skuteczność... ale 40 pipsów wg. mnie to dużo... jak jest na innych platformach, wiecie może?
Pozdrawiam
Nie licz na odpowiedż.baazyl pisze:Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii. Co na to TMS?
Po kolei..nie mam żadnego interesu aby ich bronić...Gadalem z kolega, ktory jest od 17 lat na gieldzie i 3 lata na forexie - stwierdzil, ze porzadna firma...jak na razie bez wiekszych wpadek.
Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii. Co na to TMS?
Nie ma takiego problemu.baazyl pisze:Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii.
TMS realnie poza platformą nie ma nic wspólnego z Saxobankiem..baazyl pisze:Co na to TMS?
Jasne trochę podobna realna zależność jest między wagonem i lokomotywą. Możesz mieć sam wagon (czyli kawałek papieru podpisany przez TMS zwany umową). A jak zabraknie Saxo to nie masz z kim zawierać transakcji, bo to oni są zawsze po drugiej stronie - wbrew tym śmiesznym zapewnieniom reprezentanta TMS w niniejszym wątku. Saxo nie udostępnia samej platformy innym MM a Saxotrader to nie MT4 nie ma co dłużej utrwalać tych bajek.zz pisze:TMS realnie poza platformą nie ma nic wspólnego z Saxobankiem..
W sumie dziwne że milczą, jeszcze kilka dni temu ich reprezentant zapraszał do rozruszania tego wątku w wątku GO4X. I jak to się ma udać jak 2 miechy czekasz bez skutku na odpowiedź?Mr.T pisze:Nie licz na odpowiedź