TMS Brokers

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
17
33%
Poza paroma minusami są ok
10
19%
Przeciętny
7
13%
Mają wiele wad
3
6%
Stanowczo odradzam
15
29%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TMS Brokers »

TMS Brokers korzysta z wielu źródeł cen instrumentów finansowych. W platformie TMS Direct ceny transakcyjne dla klientów ustalane są przez DM TMS Brokers, który będąc wykonawcą zleceń jest stroną transakcji.

Korzystając z okazji miło nam jest poinformować, że Dom Maklerski TMS Brokers S.A. został uznany za „Best FX Broker Central & Eastern Europe 2010” w ramach cyklu nagród World Finance FX Awards 2010 przyznawanych przez magazyn World Finance.

Obrazek

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

TMS = Totalna Masakracja Sobą

Nieprzeczytany post autor: reptile »

TMS Brokers pisze: Korzystając z okazji miło nam jest poinformować, że Dom Maklerski TMS Brokers S.A. został uznany za „Best FX Broker Central & Eastern Europe 2010” w ramach cyklu nagród World Finance FX Awards 2010 przyznawanych przez magazyn World Finance.
ble ble ... każdy broker chwali sie tymi bzdurami... czy firmie wiadomo ile to jest warte ? NIC ... to tylko taki obklejony marketingiem haczyk. Ani to przebiegłe ani skuteczne.

Serio nie ma innych pomysłów na marketing?
Post jest jak spam, postuluje warn ! Znaczy się forumowy AWARD hehe
TMS Brokers korzysta z wielu źródeł cen instrumentów finansowych. W platformie TMS Direct ceny transakcyjne dla klientów ustalane są przez DM TMS Brokers, który będąc wykonawcą zleceń jest stroną transakcji.
Jest platforma direct ale instrumenty nie są direct :lol:
Przecież to zakrawa o czarny humor... jak w tej firmie nie będzie zmian kadrowych to śmiech wezmie nad nią wszelka opinia.

TMS = Totalna Masakracja Sobą :lol:

Szczęcie to może być tylko moja opinia.
Wg mnie platforma do bani. Marketing do bani a wszystko przereklamowane. :wink:

EDIT:
Żeby nie było że tylko szkodzę ... za 10k mogę wam zrobić na rok marketing jaki konkurencji by się nie przyśnił :wink:
A za free rada

Może na początek jakiś blog? Mądry blog .. ?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Ktoś musi tak pisać, bo inaczej dostanie ołówkiem w głowę, :)) tak tak, tak się tam pracuje w Millenium Plaza. ;)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

weronika pisze:Ktoś musi tak pisać, bo inaczej dostanie ołówkiem w głowę
Że jak pisać ? Jak user TMS Brokers ? Niech dostanie toną ołówków w głowe i wymyśli coś mądrzejszego. Co broker i każdy ma awardy od jakiś czasopism, magazynów branżowych. "Każdy pies swego pana może lizać" no i jak widać liże..

Czy ktoś uważa, że ta platforma lub broker zasługuje na jakąś nagrodę ? Za co?
Prócz magazyn World Finance. :lol:

Na stronie niech sobie piszą.. na forum takich bredni nie będę pochwalał, już wole czytać, że brokerzy są w tajnym spisku :mrgreen:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

leesert

Nieprzeczytany post autor: leesert »

Witam. Ja mam takie pytanie... Mam paltformę w TMS. Sprzedając GBPUSD po 1,54214, na zero jestem dopiero po 1,53814 czyli po 40 pipsach, dobrze liczę? Czyli wynika z tego, że muszę mieć wysoką skuteczność... ale 40 pipsów wg. mnie to dużo :/ ... jak jest na innych platformach, wiecie może?
Pozdrawiam

cbs
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cbs »

leesert pisze:Witam. Ja mam takie pytanie... Mam paltformę w TMS. Sprzedając GBPUSD po 1,54214, na zero jestem dopiero po 1,53814 czyli po 40 pipsach, dobrze liczę? Czyli wynika z tego, że muszę mieć wysoką skuteczność... ale 40 pipsów wg. mnie to dużo :/ ... jak jest na innych platformach, wiecie może?
Pozdrawiam
Sprzedałeś pewnie kwotę mniejszą nić 50 000 waluty i dopiero po uwzględnieniu opłaty wychodzisz na plus.

baazyl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: baazyl »

chyba jednak najwiekszym plusem jest zawarcie umowy PISEMNEJ oraz zabezpieczenia finansowe do 20k euro.

Duzym minusem, jak dla mnie - poczatkujacego - jest brak mozliwosci wgrania wlasnych skryptow, wskaznikow itd...

Gadalem z kolega, ktory jest od 17 lat na gieldzie i 3 lata na forexie - stwierdzil, ze porzadna firma...jak na razie bez wiekszych wpadek.

Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii. Co na to TMS?

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

baazyl pisze:Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii. Co na to TMS?
Nie licz na odpowiedż. :)
Miałem kiedyś u nich rach.Po dwóch ok tygodniach zrezygnowałem.Dostałem,,sygnał" tak to można nazwać od gościa z biura obsługi;na moje pytanie,, co to była za przerwa w transmisji?,,( ok 3min na danych) oczywiście internet działał bez zarzutu-odpowiedział ,,przerwa techniczna" olewczym tonem. Sygnał zadziałał i wyszedłem z nich,wtedy jeszcze mało wiedziałem o grze.Nie polecam broerów MM,tylko ECN-y.Zresztą każdy wybiera co lubi.pzdr :wink:

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Gadalem z kolega, ktory jest od 17 lat na gieldzie i 3 lata na forexie - stwierdzil, ze porzadna firma...jak na razie bez wiekszych wpadek.

Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii. Co na to TMS?
Po kolei..nie mam żadnego interesu aby ich bronić...
baazyl pisze:Problem jaki widze to afera Saxo w Portugalii.
Nie ma takiego problemu.

baazyl pisze:Co na to TMS?
TMS realnie poza platformą nie ma nic wspólnego z Saxobankiem..

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ulysse
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ulysse »

zz pisze:TMS realnie poza platformą nie ma nic wspólnego z Saxobankiem..
Jasne trochę podobna realna zależność jest między wagonem i lokomotywą. Możesz mieć sam wagon (czyli kawałek papieru podpisany przez TMS zwany umową). A jak zabraknie Saxo to nie masz z kim zawierać transakcji, bo to oni są zawsze po drugiej stronie - wbrew tym śmiesznym zapewnieniom reprezentanta TMS w niniejszym wątku. Saxo nie udostępnia samej platformy innym MM a Saxotrader to nie MT4 nie ma co dłużej utrwalać tych bajek.
Mr.T pisze:Nie licz na odpowiedź
W sumie dziwne że milczą, jeszcze kilka dni temu ich reprezentant zapraszał do rozruszania tego wątku w wątku GO4X. I jak to się ma udać jak 2 miechy czekasz bez skutku na odpowiedź?

ODPOWIEDZ