TMS Brokers

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
17
33%
Poza paroma minusami są ok
10
19%
Przeciętny
7
13%
Mają wiele wad
3
6%
Stanowczo odradzam
15
29%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

SAMCZYK pisze:Tak naliczają... na demie grałem dawno temu ale tam nie jestem pewny czy pokazuje. Ale na realnym - jak najbardziej
a dlaczego , jak wchodzę do nich na stronę i sprawdzam sobie tabelę SWAP-ów to na niektórych parach są dodatnie i dla pozycji długiej i krótkiej ??

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SAMCZYK »

Tego to nie wiem ale płaci się, ile to razy były błędy na stronie. hohoho
Wystarczy zadzwonić do nich i się przekonać.

:P

Dodano po 36 minutach:

Pośmiejcie się mili Państwo z idiotyzmu GO4X, musicie to zobaczyć. To jest parodia borkera w Polsce. Najgłupszy broker.

Wysłałem zapytanie do GO4X z zapytanie:
Obrazek

Załącznik ma w sobie - to:
Obrazek

W odpowiedzi uzyskuję coś takiego:
Obrazek

Dzisiaj przychodzi druga odpowiedź bo w tym amoku już nie wiem czyjej głupoty, zadzwoniłem aby złożyć ustną skargę z myślą że ktoś sprawdzi nagraną informację. I dostaję odpowiedź tej treści:

Szanowny Panie,

W zawiązaniu do Pana korespondencji, w której treści nawiązywał Pan do sposobu obsługi Pana zleceń w dniu 12 czerwca 2012 r. około godziny 11:10 do 11:13 TMS Brokers pragnie poinformować, że po zweryfikowaniu zapisów na Pana rachunku, jak również po analizie sposobu obsługi Pana zleceń w ww. dniu, nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości.
Wszystkie zapytania zostały potwierdzane praktycznie w tej samej sekundzie. Nie mieliśmy tego dnia również żadnych problemów z działaniem platformy transakcyjnej. Poniżej wyciąg z historii operacji na Pana rachunku w godzinach pomiędzy 11:10 a 11:12.
Z załączonego wyciągu nie wynika, żeby we wskazanym przez Pana czasie miały miejsce jakiekolwiek opóźnienia w obsłudze kierowanych do TMS Brokers zapytań, w szczególności obsługi wskazanego przez Pana zlecenia.
Wyciąg z moimi zleceniami

Z poważaniem,
Magdalena Wiercioch
Inspektor Nadzoru
Dział Nadzoru i Kontroli

:lol: :lol: :lol:
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

LoL slawetna komunikacja w w tms i ich psycho czat.. w sumie post powinein byc w go4x...,niezla kultura wypowiedzi.. .Nie przejmuj sie nie jestes jedyny :lol:
Bo jak inaczej w takich sytuacjach traktowac ten system.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeśli można Panowie Moderatorzy, proszę przenieść jeśli można do działu go4x, chyba że nie będzie tutaj przeszkadzać.
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

A niech wisi tutaj bo to jeden czort.. w go4x juz byla raz afera podobna.. to beda miec do pary :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

SAMCZYK pisze:Pośmiejcie się mili Państwo z idiotyzmu
drogi pawle

moje bystre oko detektywa z W11 zauwazylo pewna niescislosc :) mianowicie:
awaria na twoich screenach zdarzyla sie 2 lipca o godzinie 00:02

natomiast odpowiedz z TMS odnosi sie do 12 czerwca
"...obsługi Pana zleceń w dniu 12 czerwca 2012 r. około godziny 11:10 do 11:13..."

wiec moze przypadkiem zdarzylo sie jakies male niedopatrzenie z twojej strony
np tak jak wtedy kiedy zlozyles zawiadomienie do KNF i na policje ze ci DEMO nie dzialalo :)

oczywiscie pozdrawiam i zycze miliona pipsow
:)
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Właśnie w tym dowcip że chyba im się pomerdało w datach. Co innego wyslałem a kobieta nie to co trzeba napisała. Przede wszystkim sprawa już miała odpowiedź. Babka pisze bezosobowo do mnie a jej załącznik nie pasuje do moich zleceń - nawet z tamtego dnia. Czyż to nie parodia? Dlatego musiałem zadzwonić.

Dodano po 3 minutach:

Jestem Mariusz ale jak wygodniej to proszę bardzo. Paweł to globalek itd

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Jak czytam Twoje opinie o tym broku to się zastanawiam nad celem Twojego działania i problemami, które sprawiasz. Wygląda na czysty black PR. Czepiasz się byle czego. Jakbyś umiał dilować to by Ci nic nie przeszkadzało. Typowy demotrader albo rachunek mikro z pieniędzmi z osiemnastki. Konta na forum zdublowane, aż śmierdzi konkurencją.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

ja tam u nich nie mam dużych problemów, fakt platforma czasami się wiesza - ale to z jednego pewnie powodu jak gram 0,5lota przy 1k depozytu, co innego przy grze 0,2 lota i mniej, transakcje w miarę szybki, wypłaty też bez problemów!
spread 1pips na edku, bad ticków czy innych nie miałem też nigdy, zawsze się zgadzała cena z rynkową.... raz nawet była na moją korzyść 8)
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

BOCZEK pisze: ja tam u nich nie mam dużych problemów, fakt platforma czasami się wiesza
mt4? Jesli tak to wylacz newsy.

ODPOWIEDZ