matka pisze:Faktycznie kolega bankrut napisał w sposób nieprzemyślany ale w obliczu Twojego impertynenckiego podejścia jestem skłonny wziąć jego stronę.
Każdy ma prawo do oceny i nie widzę problemu, że na przekór wszystkiemu chcesz pokazać kto ma rację, a z tego co padlo do tej pory to nie ważne są dla Ciebie moje argumenty, a jedynie chcesz mi zrobić na złość.
Twoja wola, ale nie mam zamiaru Cię przekonywać, prosić abyś trzymał moją stronę.
matka pisze:Mimo tego postanowiłem uznać Cię za wyjątek i dać szansę potwierdzenia słów, którą jak każdy rasowy ściemniacz zignorowałeś odpisując tylko na wygodne dla Ciebie pytania.
Wielkie dzięki, ale sprawdź historię wpisów i sam zobacz, kto pierwszy wyszedł z propozycją i w jakiej formie.
Starałem się odpisać na wszystkie posty kierowane do mnie, jeżeli coś pominąłem to sorki, ale wydaje mi się, że napisałem wszystko co miałem do powiedzenia do tej pory.
Cierpliwie czekam na dalsze wpisy
bakruta.
matka pisze:Ale Ty masz tupet, moderator podaje Ci wszystko na talerzu, nawet nie musisz używać googla. Sądzisz, że ktoś jeszcze ma wątpliwości o co chodzi?
Esco, czy obraziłem, uraziłem Cię moim wpisem
Jeżeli tak to przepraszam, ale nie wiem w jaki sposób jest tam coś co może na to wskazywać, a widzę, że
matka stara się być mecenasem, obrońcą (operuje paragrafami i to od razu z kk) każdego kto coś napisze na forum, a w szczególności w tym wątku...
matka pisze:Chyba że faktycznie w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadzasz inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd.
Na podstawie czego doszedłeś do takich wniosków
Argumenty, dowody że prowadzę szkodliwą działalność wobec innych osób w jakiś konkretny sposób.
Bez bicia piany proszę, żeby była jasność w temacie.
matka pisze:Tak jest taka potrzeba, nawet nagła, bo
Ty tak chcesz, a ja muszę to zrobić

Tak mam to rozumieć

Ty masz taką potrzebę

Czujesz się oszukany

Uraziłem Cię jakimś moim wpisem
A wszystko dlategpo, że nie dałem Ci za free mojej strategii/systemu... sam zobacz jak od tego momentu zacząłeś mnie atakować...pozostawiam to bez komentarza
matka jeszcze raz wielkie dzięki za Twoją troskę o mnie, ale przeczytaj i postaraj się zrozumieć co miał na myśli
Esco:
Esco pisze:Chociaż faktem jest że żaden szkolący nie pokazał publicznie statystyk.
Czyli wymagalibyśmy swoistego precedensu.
W żadnym moim poście nikogo nie obrażałem, nie "rzucałem mięsem" i tego też oczekuję od osób, które robią bądź próbują robić wycieczki osobiste pod moim adresem.