Czy to ma dla ciebie jakieś znaczenie?goose pisze:Real czy demo?
Bo dla mnie nie. Liczy się setup.
Ale jak chcesz już wiedzieć to Real.
Czytałeś kiedyś o falach Elliotta?
Jeżeli tak, to wiesz o co chodzi.
Czy to ma dla ciebie jakieś znaczenie?goose pisze:Real czy demo?
Był. Dla mnie piramidowanie pozycji to jest wyższa szkoła jazdy.Little Scalper pisze:czy tam nie było setupa na shorta ?
1. nie gram fibo, bo uważam że to jest wróżenie z fusów (ale to jest moja opinia)Little Scalper pisze:Podziel się wiedzą albo przyznaj że grasz na czuja
Zdarzają mi się czasami dobre trejdy,ale właśnie dlatego uznałem że nie ma co ich tutaj wklejać,bo stwarza to błędne pozory.Little Scalper pisze:Takie moje pytanie, wy nigdy nie przegrywacie ? przeglądam ten temat od bardzo dawna i trudno spotkać screena z przegraną. Ale jachtów już musicie mieć
mabe pisze:Czy to ma dla ciebie jakieś znaczenie?goose pisze:Real czy demo?
Bo dla mnie nie. Liczy się setup.
Ale jak chcesz już wiedzieć to Real.
Czytałeś kiedyś o falach Elliotta?
Jeżeli tak, to wiesz o co chodzi.
Damfry dla przypomnienia to dziennik grafmaxa a Ty tu jesteś gościem więc swoje zabawy w porównywanie zostaw dla siebie bądź swoich kumpli z piaskownicy.Damfry pisze:... bo ten dziennik dla przypomnienia, nazywa się "szkoła scalpingu", a nie "porównajmy sobie penisy"
wrzucenie scrina z samym wynikiem jest tyle warte co mój post![]()
Osobiście więcej się uczę z pozycji plusowych gdyż staram się utrwalać prawidłowe wzorce a stratne wymazuję z pamięci i do nich nie wracam (ale każdy ma prawo uczyć się w sposób najlepszy dla niego)Little Scalper pisze:Mi chodziło o to że czasem stratne pozycje uczą więcej niż zyskowne.