Z tego co widzę to wejście bylo na S i zakończyło się raczej -40 pips.mabe pisze:Szybki scalp na dzień dobry.
Odbicie od LT i okrągły SR.
Chyba, że screen miał właśnie obrazować zły moment wejścia.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Z tego co widzę to wejście bylo na S i zakończyło się raczej -40 pips.mabe pisze:Szybki scalp na dzień dobry.
Odbicie od LT i okrągły SR.
Był nie był to też screen...( a może zwykłe chwalenie się dla poklasku gawiedzi) heh sorry za offtopMr.T pisze:Był tam moment wejścia kolego sympatyczny.............L1su pisze:to po co wrzuciłeś screena nic nie wnoszącego do tematu?
No właśnie obrazuje otwarcie S'ki na E/j w okolicach ceny 109.40 i zamknięcie jej w okolicach ceny 109.45. Czyli pozycja zamknęła się ze stratą -40 pips.mabe pisze:Nie rozumiem. Screen przecież jasno obrazuje otwarcie i zamknięcie pozycji.MaRCHeW pisze:Z tego co widzę to wejście bylo na S i zakończyło się raczej -40 pips.
Chyba, że screen miał właśnie obrazować zły moment wejścia.
Masz dwa rodzaje strzałekMaRCHeW pisze:No właśnie obrazuje otwarcie S'ki na E/j w okolicach ceny 109.40 i zamknięcie jej w okolicach ceny 109.45. Czyli pozycja zamknęła się ze stratą -40 pips.
Chyba, że czerwona strzałka u Ciebie oznacza L'kę.
No dlatego zwróciłem na to uwagę. Bo domyślnie czerwony kolor strzałek w MT4 oznacza pozycję na S.mabe pisze:Masz dwa rodzaje strzałekMaRCHeW pisze:No właśnie obrazuje otwarcie S'ki na E/j w okolicach ceny 109.40 i zamknięcie jej w okolicach ceny 109.45. Czyli pozycja zamknęła się ze stratą -40 pips.
Chyba, że czerwona strzałka u Ciebie oznacza L'kę.
- jedna otwarcia
- druga zamknięcia
Nie patrz na kolor.
Ja przegrywam. Ale nie wrzucam screenów z pozycji gdzie złapałem SL. Zresztą piszę jak mam jakąś stratną pozycję.Little Scalper pisze:Takie moje pytanie, wy nigdy nie przegrywacie ? przeglądam ten temat od bardzo dawna i trudno spotkać screena z przegraną. Ale jachtów już musicie mieć
Little Scalper pisze:Takie moje pytanie, wy nigdy nie przegrywacie ? przeglądam ten temat od bardzo dawna i trudno spotkać screena z przegraną. Ale jachtów już musicie mieć
Real czy demo? Przewiduje, ze demo bo w realu ciezko byloby przelknac cofke na ponad 50 pipsow. Jesli real to gratuluje opanowania nerwow.mabe pisze:Trening cierpliwości Smile
Powód otwarcie:
- cena kisiła się na dwóch LT rysowanych z H1
- no i piękny podwójny szczyt
Pozycja zamknięta ponieważ są dane.