Szkoła Scalpingu
malsehen
co do przesuwania linii to mt4 chyba tak ma dlatego nie ma co byc superdokladnym skoro skalujesz linie z D1 do M1, raczej lepiej brac linie np z M15,H1 gora do gry na M1
ja bym nie gral nigdy na takie odbicie - wyrysowales kanal spadkowy to graj na szorty, dodatkowe potwierdzenie w postaci pzoiomu SR, Supdem lub fibo
co do przesuwania linii to mt4 chyba tak ma dlatego nie ma co byc superdokladnym skoro skalujesz linie z D1 do M1, raczej lepiej brac linie np z M15,H1 gora do gry na M1
ja bym nie gral nigdy na takie odbicie - wyrysowales kanal spadkowy to graj na szorty, dodatkowe potwierdzenie w postaci pzoiomu SR, Supdem lub fibo
Nie wierz w trendy.
-
Mr.T
jeszcze trzy setupy z edka wrzucam +17,6 i +17,2,+25,7 ogólnie dziś -23,7(suma 4 SL-i),+123 suma 99,3 na plus,teraz definitywny koniec,starczy,pazerność nakarmiona dziś +63%:mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2011, 18:54 przez Mr.T, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mr.T
dzięki,a dzień na minus....nie pamiętamguccon pisze:Mr.T tak z ciekawości: kiedy ostatnio miałeś dzień na minus i czy było ich więcej niż palcy u rąk w tym roku kalendarzowym
A za wyniki to tylko jedno słowo pasuje: szacuneczek
Mr.T pisze:pazerność nakarmiona dziś +63%
Musisz stosować jakieś diabelskie MM , 100 pipsów wystarczy na taki wysoki wynik. Mógłbyś coś szepnąć na ten temat ? Powiększasz ryzyko o zarobek z udanej transakcji , czy po prostu ryzykujesz w każdej transakcji te 5/6% kapitału ?Mr.T pisze:suma 99,3 na plus
-
Mr.T
Przyznam się,że miałem taki okres,kiedy powiększałem wielkość pozycji,ale przy obsuwie nie było to zbyt przyjemne więc przestałem,gram stałą wartością obecnie większy komfort psychiczny jest.Na transakcji ryzykuje dużo więcej niż 5%,ale to wynika z tego,że rzadko się mylę ostatnio więc mogę sobie pozwolić w ten sposób grać.pzdrmalsehen pisze:Musisz stosować jakieś diabelskie MM , 100 pipsów wystarczy na taki wysoki wynik. Mógłbyś coś szepnąć na ten temat ? Powiększasz ryzyko o zarobek z udanej transakcji , czy po prostu ryzykujesz w każdej transakcji te 5/6% kapitału ?
P.S nie mogłem się powstrzymać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.