Szkoła Scalpingu
malsehen
co do przesuwania linii to mt4 chyba tak ma dlatego nie ma co byc superdokladnym skoro skalujesz linie z D1 do M1, raczej lepiej brac linie np z M15,H1 gora do gry na M1
ja bym nie gral nigdy na takie odbicie - wyrysowales kanal spadkowy to graj na szorty, dodatkowe potwierdzenie w postaci pzoiomu SR, Supdem lub fibo
co do przesuwania linii to mt4 chyba tak ma dlatego nie ma co byc superdokladnym skoro skalujesz linie z D1 do M1, raczej lepiej brac linie np z M15,H1 gora do gry na M1
ja bym nie gral nigdy na takie odbicie - wyrysowales kanal spadkowy to graj na szorty, dodatkowe potwierdzenie w postaci pzoiomu SR, Supdem lub fibo
Nie wierz w trendy.
jeszcze trzy setupy z edka wrzucam +17,6 i +17,2,+25,7 ogólnie dziś -23,7(suma 4 SL-i),+123 suma 99,3 na plus,teraz definitywny koniec,starczy,pazerność nakarmiona dziś +63%:mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2011, 18:54 przez Mr.T, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki,a dzień na minus....nie pamiętamguccon pisze:Mr.T tak z ciekawości: kiedy ostatnio miałeś dzień na minus i czy było ich więcej niż palcy u rąk w tym roku kalendarzowym
A za wyniki to tylko jedno słowo pasuje: szacuneczek

Mr.T pisze:pazerność nakarmiona dziś +63%
Musisz stosować jakieś diabelskie MM , 100 pipsów wystarczy na taki wysoki wynik. Mógłbyś coś szepnąć na ten temat ? Powiększasz ryzyko o zarobek z udanej transakcji , czy po prostu ryzykujesz w każdej transakcji te 5/6% kapitału ?Mr.T pisze:suma 99,3 na plus
Przyznam się,że miałem taki okres,kiedy powiększałem wielkość pozycji,ale przy obsuwie nie było to zbyt przyjemne więc przestałem,gram stałą wartością obecnie większy komfort psychiczny jest.Na transakcji ryzykuje dużo więcej niż 5%,ale to wynika z tego,że rzadko się mylę ostatnio więc mogę sobie pozwolić w ten sposób grać.pzdrmalsehen pisze:Musisz stosować jakieś diabelskie MM , 100 pipsów wystarczy na taki wysoki wynik. Mógłbyś coś szepnąć na ten temat ? Powiększasz ryzyko o zarobek z udanej transakcji , czy po prostu ryzykujesz w każdej transakcji te 5/6% kapitału ?
P.S nie mogłem się powstrzymać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.