Tak, obserwowałem to. Chciałem nawet wejść przy drugim podejściu ale zabrakło pipsa, a potem cena poleciała w górę.Vanguard pisze:dolaczam wykres EU gdzie zaznaczylem piekny niewykorzystany setup
Szkoła Scalpingu
nie mam pojęcia ale jak zobaczyłem m1 to odpadłem.grafmax pisze:To już wiem na czym zbije majątekShadi pisze:Panowie a może poskalpujemy na tej parze?:![]()
A jaki tam jest spread?
Przykład: trend spadkowy wszystko ładnie - szpila na 100 pips i dalej trend spadkowy.. i szpila na 120 pips i dalej trend spadkowy i szpila na 160 pips i dalej trend spadkowy:D fajnie tam sie bawią
Teraz ja sie pochwale jaki cwaniak ze mnie. Konto demo.
#1 + 25.5 - zapomniałem czemu tu wszedlem, wybaczcie
[/img]
#2 + 17.3 - wrocilem z kibla. Patrze co sie wyrabia, co za szpila. Wiedzialem, ze cena wroci (czyszczenie sl dla tych co long stoją, nie wiedzialem nic o glosowaniu w sprawie Grecji)

#3 + 13.3 - jak wyzej, byla okazja, z zimna krwia

#4 +20 - zazwyczaj po takich szpilach trend powraca do normy, wiec wszedlem w long

To tylko taka sobie wariacja. Na real tak nigdy bym nie postapil. Brak SL i bardzo wysoka dzwignia. Od rana z 10 000$ do teraz jest 25 000$. Taka sobie ciekawostka.
#1 + 25.5 - zapomniałem czemu tu wszedlem, wybaczcie

#2 + 17.3 - wrocilem z kibla. Patrze co sie wyrabia, co za szpila. Wiedzialem, ze cena wroci (czyszczenie sl dla tych co long stoją, nie wiedzialem nic o glosowaniu w sprawie Grecji)

#3 + 13.3 - jak wyzej, byla okazja, z zimna krwia

#4 +20 - zazwyczaj po takich szpilach trend powraca do normy, wiec wszedlem w long

To tylko taka sobie wariacja. Na real tak nigdy bym nie postapil. Brak SL i bardzo wysoka dzwignia. Od rana z 10 000$ do teraz jest 25 000$. Taka sobie ciekawostka.