hierarchia celow ...

VinciPro pisze:no właśnie, zapomniałem o tym poziomie Wink czytałem gdzieś teorię, że 50% fali to mocne wsparcie lub opór - bodaj "Geometria Fibonacciego".
źródło:Ze względów praktycznych i tradycyjnych wynika zaliczenie do poziomów Fibonacciego współczynnika 0,5 czyli 50%.
VinciPro pisze:Teraz albo 300-304 albo 231-236. Ktokolwiek może ma podobnie?
bez przesady - jakos na gieldzie dzis kreca ladnie czemu na walutach by mieli odpuszczac...polaczeq pisze:Po czasie. Dzisiaj juz koniec z plynnoscią. W poniedzialki w USA nie chce im sie tradeować.
Miło by było jakby jeszcze zahaczyli o górny poziom, do 4300 6 pipsów brakło więc nie zdziwiłbym się gdyby był retest. A że na 95 było cofanie to chyba ze względu na zbliżający się fixing w Londynie i siłę strefy oporu.Vanguard pisze:bawiac sie w zgadywanki to jestem za scenariuszem na poludnie - zgodnie z prawem grawitacji
bez przesady - jakos na gieldzie dzis kreca ladnie czemu na walutach by mieli odpuszczac...[/quote]polaczeq pisze:Po czasie. Dzisiaj juz koniec z plynnoscią. W poniedzialki w USA nie chce im sie tradeować.