Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Nie rozumiem dlaczego od razu kogoś obrażasz i nazywasz naciągaczem?
Kupiłem ten system od gościa ponad miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony. Mam całkowicie inna wizje teraz odnośnie zarabiania na forex i ciągłego błądzenia pomiędzy systemami opartymi na wskaźnikach. Tym niezwykle prostym systemem w końcu zarabiam spore pieniądze w sposób jasny i o wiele bezpieczny niż wcześniej. Gość przekazał mi również wiele cennych wskazówek, dzięki którym popełniam już o wiele mniej błędów na rynku. Na dodatek wszystko ma udokumentowane na aukcji i nie znalazłem nigdy innej aukcji aby ktoś mógł pokazać swoje zyski i potwierdzić to wypłatami. Ludzie szanujcie innych którzy się chcą dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem a nie narzekajcie ciągle.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

koalafx pisze:Nie rozumiem dlaczego od razu kogoś obrażasz i nazywasz naciągaczem?
Kupiłem ten system od gościa ponad miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony. Mam całkowicie inna wizje teraz odnośnie zarabiania na forex i ciągłego błądzenia pomiędzy systemami opartymi na wskaźnikach. Tym niezwykle prostym systemem w końcu zarabiam spore pieniądze w sposób jasny i o wiele bezpieczny niż wcześniej. Gość przekazał mi również wiele cennych wskazówek, dzięki którym popełniam już o wiele mniej błędów na rynku. Na dodatek wszystko ma udokumentowane na aukcji i nie znalazłem nigdy innej aukcji aby ktoś mógł pokazać swoje zyski i potwierdzić to wypłatami. Ludzie szanujcie innych którzy się chcą dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem a nie narzekajcie ciągle.
To bardzo dobrze, że zacząłeś zarabiać sporę pieniądze dzięki w/w strategi. Dlaczego nie wrzuca na wykres transakcji? Według mnie wyglądało by to trochę inaczej...
np. buy
Obrazek

ps. Oczywiście nie podważam przydatność system i jego skuteczności. Po prostu tego typu rzeczy mi się nie podobają. Pozdrawiam i dużo pipsów życzę :564:
No pain, no gain

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Dobra uwaga, mam kontakt z gościem to mu przekaze aby tak robił ze swoimi transakcjami.

marcin76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

koalafx pisze:Nie rozumiem dlaczego od razu kogoś obrażasz i nazywasz naciągaczem?

po pierwsze jakoś nie widać u kolegi z Allegro pozytywnego komentarza z ostatniego miesiąca dotyczącego tego systemu , po drugie na ani jednym zdjęciu nie ma zawartej transakcji według pokazanego wskaźnika , tylko goły wykres + wskaźnik i czego to niby ma dowodzić . Jaką masz pewność , że te zagrania z historii są zagrywane za pomocą tego wskaźnika . Zagrania mogą być zagrane w dowolny sposób przez autora , a wskaźnikiem może zachęcać do kupna systemu .

naciągane to wszystko jest , takie jest moje zdanie .

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Przecież w każdej zyskownej lub stratnej transakcji widać cenę wejścia, sl i tp oraz wykres z liniami wsparcia i oporu. Mozna sobie samemu nałożyć. Nie zmienia to faktu ze napisałem do gościa aby wklejal dodatkowo na wykres transakcje tak jak powiedział dwa posty wcześniej kolega Lucek aby nie było juz żadnych zarzutów ze ktos oszukuje. Nie wiem czy wiesz ale dzięki strategii S/R i wyznaczaniu stref zarabia sie najwiecej i najpewniej bo jesteś z większym prawdopodobieństwem przewidzieć ruch ceny....wiec ja osobiście nie widze teraz lepszego systemu przez długie lata niż ten co kupiłem.

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Ja rownież kupiłam ten system jakiś czas temu od tego Pana i jestem bardzo zadowolona. Potwierdzam w 100% ze system zarabia i nie potrzeba dużo czasu na analizę i siedzenie przed komputerem. Koszt systemu zwrócił mi sie juz z 5 razy!
Dostałam rownież gratis prosty system na dane oraz wiele dodatkowej wiedzy.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

koalafx pisze:Przecież w każdej zyskownej lub stratnej transakcji widać cenę wejścia, sl i tp oraz wykres z liniami wsparcia i oporu. Mozna sobie samemu nałożyć. Nie zmienia to faktu ze napisałem do gościa aby wklejal dodatkowo na wykres transakcje tak jak powiedział dwa posty wcześniej kolega Lucek aby nie było juz żadnych zarzutów ze ktos oszukuje. Nie wiem czy wiesz ale dzięki strategii S/R i wyznaczaniu stref zarabia sie najwiecej i najpewniej bo jesteś z większym prawdopodobieństwem przewidzieć ruch ceny....wiec ja osobiście nie widze teraz lepszego systemu przez długie lata niż ten co kupiłem.
Również jestem zdania, że im prostrza tym lepsza strategia ;)

:564: :564:
No pain, no gain

marcin76
Gaduła
Gaduła

no to jak uważacie , że system zarabia i jesteście z niego zadowolenie to bomba , to najmocniej " PRZEPRASZAM " autora systemu za mojego początkowego posta zwracam honor .

A co dokładnie oferuje autor systemu jak się go kupi , osoby które go kupiły niech się wypowiedzą

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Obszerny w informacje e-book ze szczegółowymi sekretami systemu typu na jakim interwale inwestować i nie jest to H1 jak na aukcji, oraz jak i gdzie ustawiać sl i tp oraz jeszcze coś czego chyba nie mogę zdradzić bo e-book jest chroniony prawami autorskimi odnośnie cudzej własności intelektualnej. Ta właśnie metoda daje ta niesamowita zyskowność która jest opisana a dodatkowo dokładnie rozrysowana na wykresach przykładowych. Są również informacje na jakich formacjach dodatkowo zwiększa się nasza konfluencja i prawdopodobieństwo zysku w 95%. Dostajemy jeszcze opis dodatkowego a zarazem najbardziej skutecznego systemu do gry podczas najmocniejszych danych typy payrolls itp.
Nie jest to żaden skrypt ani ustawianie zleceń obustronnych a wręcz technika o której słyszałem pierwszy raz w życiu. Daje na prawdę zarobić z małym ryzykiem. Dostajemy również dwa narzędzia które rysują nam linie wsparcia i oporu same i dzięki im ustawia się SL i TP i jeszcze coś. Są to narzędzie w języku Polskim i Angielskim oraz kalkulator do wyliczenia wolumenu w stosunku do ryzyka w % a ustawionego Stop Loss. Całość tworzy na prawdę skuteczne narzędzie które daje zarabiać prawie codziennie. Na 10 transakcji 1 lub max dwie są stratne lub czasami w ogóle. Kupiłem wcześniej kilka rożnych systemów opartych na strzałkach, liniach i kropkach i żaden nie działał. Nie wspomnę już o robotach EA które mi traciły non stop pieniądze a jak coś zarobiły to straciły z nawiązką....Z tego co wiem od autora to docelowo ten system ma kosztować 1000zł. Aha dostajemy jeszcze rachunek imienny. Są jeszcze tajniki jak w prosty i łatwy sposób wyznaczac trend bez zadnych wskaznikow srednich itp oraz kilka cennych informacji z własnego doswiadczenia autora systemu. Dostajemy jeszcze szablon z ustawieniami pod MT4 aby system dzialał jak najlepiej.

marcin76
Gaduła
Gaduła

Dzięki wielkie koalafx za wyczerpującą odp co do systemu

ODPOWIEDZ