Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Także jestem zainteresowany kupnem tego systemu wraz z kilkoma chętnymi osobami, wtedy cena jego rozłoży się na wszystkich. Sam kupowałem w ten sposób jeden wskaźnik na forum ze wschodu i naprawdę nie było z tym żadnego problemu , chociaż z początku się obawiałem takiego zakupu jednak naprawdę są uczciwi kupiła go jedna osoba a potem wszystkim rozesłała na e-mila także i Mi. U naszych wschodnich kolegów jest to bardzo popularne i co chwilę na swoim forum robią zrzutkę na wskaźnik lub robota. Czekam na chętnych.
Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.
Spokojnie nie ma co być w gorącej wodzie kąpanym poczekajmy jeszcze kilka dnia zgłosi się więcej chętnych przez co zakup systemu będzie tańszy. Jak pisałem wcześniej razem z kolegami ze wschodu kupiliśmy za parę groszy system wart 750$.
Link do wskaźnika : http://www.radarsignal.in/documents/products.html także poczekajmy troszkę na więcej chętnych.
Marek
Link do wskaźnika : http://www.radarsignal.in/documents/products.html także poczekajmy troszkę na więcej chętnych.
Marek
Jak już uzbieracie potrzebną kwotę, to może warto założyć dziennik tu na forum i wrzucać zagrania. Pytanie czy będziecie zgodni co do podejmowanych decyzji? 
Jakby się zyski pokazały to potem ewentualnie odsprzedać dalej będzie można.

Jakby się zyski pokazały to potem ewentualnie odsprzedać dalej będzie można.

uni1306 pisze:Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.
Jaki widać naiwnych nie brakuje.
A już miałem napisać.green7 pisze:uni1306 pisze:Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.
Jaki widać naiwnych nie brakuje.
"Poczekajcie na greena7. On wam zdemaskuje tę całą mistyfikację. I zaoszczędzicie parę złotych"
Green7 już tu nie jeden system rozkminił. Ma na tym polu - z resztą nie tylko na tym - wiele zasług.

Aż się boję co będzie jak sam będę chciał sprzedać jakiś mój sys. na Allegro.

Hehhh .... no i co tu teraz zrobić.... pewnie będę musiał się temu przyjrzećJAREK67 pisze:A już miałem napisać.green7 pisze: Jaki widać naiwnych nie brakuje.
"Poczekajcie na greena7. On wam zdemaskuje tę całą mistyfikację. I zaoszczędzicie parę złotych"
Green7 już tu nie jeden system rozkminił. Ma na tym polu - z resztą nie tylko na tym - wiele zasług.![]()

Tyle, że nie bardzo jest czemu, aukcja ładnie zrobiona. W sensie, że ładne obrazki - ktoś musiał ciut czasu poświęcić obrabiając je w jakimś programie graficznym. Szkoda że brak konkretów jak np. dostępu inwestorskiego do konta czy choćby zweryfikowanego konta podpiętego pod myfxbook. Zasłanianie numerów ticketów i granie wciąż 1 lotem świadczą jak dla mnie, że to wyniki z konta demo. Bo kto z Was mając system przynoszący zyski 10 miesięcy z rzędu oparłby się chciwości i grał wciąż taką samą stawką (co zresztą kłóci się z ideą systemu gdzie inwestuje się % kapitału) ?
I ilu z Was mając taki system, gdzie z małej inwestycji (rzędu 3 tys. EUR) uzyskaliście, - jak tu kolega policzył wcześniej ponad 140 tys. zł - bawiło by się w sprzedaż go na allegro za 500 zł ? I jeszcze dodatkowo marnowało czas na szkolenie kupujących ? Osobiście z takimi wynikami siedziałbym cicho, kosił pipsy, wolny czas trwoniąc wędrując po ciepłych krajach a nie bujając się z aukcjami na allegro....
Do pozytywów natomiast zaliczyłbym tu brak "magicznych" wskaźników, to że system ma określone RR oraz zawsze jest SL.
I to tyle .... Zresztą jak ktoś chce na podstawie ładnych obrazków wydawać kasę to pewnie cobyśmy tu nie napisali to nie przemówimy mu do rozsądku. Polecałbym wcześniej jednak poprosić autora aukcji o dostęp inwestorski do konta real, albo konta na myfxbook, albo wyjaśnienie dlaczego gra na demo ....
Hehh ... nie bój nie bój. Jak będzie dobry to sam kupięJAREK67 pisze: Aż się boję co będzie jak sam będę chciał sprzedać jakiś mój sys. na Allegro.![]()

Ale z drugiej strony.
Stukać przez dziesięć miesięcy na demo?
Po to tylko żeby zrobić zrobić obrazki do aukcji?
To wskazuje na:
1. jednak to real,
2. jednak to Photoshop,
3. jednak to sumiennie przeprowadzony test na demo.
Jeżeli 1. wariant, to wszystko co napisał Green. Po co komy taki grab na plecy, z tymi szkoleniami? Chyba że stabilne zyski to za mało. Jeszcze świat musi o nich widzieć.
(tu przypomina mi się kawał o Cindy Crawford i jednym kolesiu kiedy jako jedyni ocaleli z katastrofy statku)
Jeżeli 2., to jakiś czas temu była taka aukcja tu omawiana. W skrócie sprzedający wkleił wtedy nie swoje wyniki.
Jeżeli 3., to wierzyć się nie chce żeby generować przez 10 miesięcy takie demo zyski.
Stukać przez dziesięć miesięcy na demo?
Po to tylko żeby zrobić zrobić obrazki do aukcji?
To wskazuje na:
1. jednak to real,
2. jednak to Photoshop,
3. jednak to sumiennie przeprowadzony test na demo.
Jeżeli 1. wariant, to wszystko co napisał Green. Po co komy taki grab na plecy, z tymi szkoleniami? Chyba że stabilne zyski to za mało. Jeszcze świat musi o nich widzieć.

Jeżeli 2., to jakiś czas temu była taka aukcja tu omawiana. W skrócie sprzedający wkleił wtedy nie swoje wyniki.
Jeżeli 3., to wierzyć się nie chce żeby generować przez 10 miesięcy takie demo zyski.

Witam Jak będziecie kupować to ja też się dołoże. Napisałem do goście żeby przesłał mi historie rachunku w całości a nie w kawałkach
-- Dodano: 03 lis 2013, 21:18 --
przeszukałem swoje archiwum i znalazłem ten system. Nie składam się. System nawet sensowny.
-- Dodano: 03 lis 2013, 21:18 --
przeszukałem swoje archiwum i znalazłem ten system. Nie składam się. System nawet sensowny.
Konrad to może od Ciebie kupimy ten system