No i właśnie to jest to co ludzie powinni myśleć o systemach do kupienia.ferdekfx6600 pisze:Kurde, albo ja czegoś nie kminię, albo coś ze mną nie haloade25 pisze:eeeeee tam zobaczcie tą nowość na allegro: http://allegro.pl/skuteczny-system-fore ... 18973.html
Zarabiając ze 15 tyś miesięcznie, tj jak wyszło z moich skromnych wyliczeń sprzedawca zarobił na tym systemie od początku roku do dzisiaj 141 954,3, mając zajebisty system, kto by się bawił w jakąś sprzedaż na allegro za marne 459??? Chyba, że ktoś nie wierzy w sukces owego systemu i sprzedaje go za takie marne grosze (porównuję to z zyskiem 15k PLN miesięcznie)
Ps. Ja bym zgarnął z milion ew. 2 miliony profitu, a resztę przekazywał na cele charytatywne i potrzebującym
Jeżeli ktoś sprzedaje system to oznacza ze nie jest on zbyt dobry albo działa przy specyficznych
warunkach giełdowych, lub tylko będzie jeszcze działał przez jakiś okres czasu.
Jak sam wyliczyłeś na cholerę się bawić w sprzedaż skoro system przynosi więcej ?
Jeżeli sam osobiście miałbym inwestować gdzieś pieniądze to już w konta PAMM gdzie
właściciel systemu sam zainwestował własne pieniądze. W takie rozwiązanie jestem skłonny
zainwestować pod warunkiem dobrego historycznego testu jak i prowadzeniu przynajmniej
kilku miesięcy realnego konta.