Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Damar
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: Damar »

Także jestem zainteresowany kupnem tego systemu wraz z kilkoma chętnymi osobami, wtedy cena jego rozłoży się na wszystkich. Sam kupowałem w ten sposób jeden wskaźnik na forum ze wschodu i naprawdę nie było z tym żadnego problemu , chociaż z początku się obawiałem takiego zakupu jednak naprawdę są uczciwi kupiła go jedna osoba a potem wszystkim rozesłała na e-mila także i Mi. U naszych wschodnich kolegów jest to bardzo popularne i co chwilę na swoim forum robią zrzutkę na wskaźnik lub robota. Czekam na chętnych.

uni1306
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: uni1306 »

Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.

Damar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Damar »

Spokojnie nie ma co być w gorącej wodzie kąpanym poczekajmy jeszcze kilka dnia zgłosi się więcej chętnych przez co zakup systemu będzie tańszy. Jak pisałem wcześniej razem z kolegami ze wschodu kupiliśmy za parę groszy system wart 750$.
Link do wskaźnika : http://www.radarsignal.in/documents/products.html także poczekajmy troszkę na więcej chętnych.

Marek

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Jak już uzbieracie potrzebną kwotę, to może warto założyć dziennik tu na forum i wrzucać zagrania. Pytanie czy będziecie zgodni co do podejmowanych decyzji? :)
Jakby się zyski pokazały to potem ewentualnie odsprzedać dalej będzie można. :think:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

uni1306 pisze:Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.

Jaki widać naiwnych nie brakuje.
Green
Obrazek
Obrazek

JAREK67
Maniak
Maniak

green7 pisze:
uni1306 pisze:Mam już 3 osoby do zrzutki szukam jeszcze 2 osób zainteresowanych systemem. Kosz około 92 zł.

Jaki widać naiwnych nie brakuje.
A już miałem napisać.
"Poczekajcie na greena7. On wam zdemaskuje tę całą mistyfikację. I zaoszczędzicie parę złotych"
Green7 już tu nie jeden system rozkminił. Ma na tym polu - z resztą nie tylko na tym - wiele zasług. :564:
Aż się boję co będzie jak sam będę chciał sprzedać jakiś mój sys. na Allegro. :pray:
:d

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

JAREK67 pisze:
green7 pisze: Jaki widać naiwnych nie brakuje.
A już miałem napisać.
"Poczekajcie na greena7. On wam zdemaskuje tę całą mistyfikację. I zaoszczędzicie parę złotych"
Green7 już tu nie jeden system rozkminił. Ma na tym polu - z resztą nie tylko na tym - wiele zasług. :564:
Hehhh .... no i co tu teraz zrobić.... pewnie będę musiał się temu przyjrzeć :)

Tyle, że nie bardzo jest czemu, aukcja ładnie zrobiona. W sensie, że ładne obrazki - ktoś musiał ciut czasu poświęcić obrabiając je w jakimś programie graficznym. Szkoda że brak konkretów jak np. dostępu inwestorskiego do konta czy choćby zweryfikowanego konta podpiętego pod myfxbook. Zasłanianie numerów ticketów i granie wciąż 1 lotem świadczą jak dla mnie, że to wyniki z konta demo. Bo kto z Was mając system przynoszący zyski 10 miesięcy z rzędu oparłby się chciwości i grał wciąż taką samą stawką (co zresztą kłóci się z ideą systemu gdzie inwestuje się % kapitału) ?

I ilu z Was mając taki system, gdzie z małej inwestycji (rzędu 3 tys. EUR) uzyskaliście, - jak tu kolega policzył wcześniej ponad 140 tys. zł - bawiło by się w sprzedaż go na allegro za 500 zł ? I jeszcze dodatkowo marnowało czas na szkolenie kupujących ? Osobiście z takimi wynikami siedziałbym cicho, kosił pipsy, wolny czas trwoniąc wędrując po ciepłych krajach a nie bujając się z aukcjami na allegro....

Do pozytywów natomiast zaliczyłbym tu brak "magicznych" wskaźników, to że system ma określone RR oraz zawsze jest SL.

I to tyle .... Zresztą jak ktoś chce na podstawie ładnych obrazków wydawać kasę to pewnie cobyśmy tu nie napisali to nie przemówimy mu do rozsądku. Polecałbym wcześniej jednak poprosić autora aukcji o dostęp inwestorski do konta real, albo konta na myfxbook, albo wyjaśnienie dlaczego gra na demo ....
JAREK67 pisze: Aż się boję co będzie jak sam będę chciał sprzedać jakiś mój sys. na Allegro. :pray:
:d
Hehh ... nie bój nie bój. Jak będzie dobry to sam kupię :)
Green
Obrazek
Obrazek

JAREK67
Maniak
Maniak

Ale z drugiej strony.
Stukać przez dziesięć miesięcy na demo?
Po to tylko żeby zrobić zrobić obrazki do aukcji?
To wskazuje na:
1. jednak to real,
2. jednak to Photoshop,
3. jednak to sumiennie przeprowadzony test na demo.

Jeżeli 1. wariant, to wszystko co napisał Green. Po co komy taki grab na plecy, z tymi szkoleniami? Chyba że stabilne zyski to za mało. Jeszcze świat musi o nich widzieć. :-D (tu przypomina mi się kawał o Cindy Crawford i jednym kolesiu kiedy jako jedyni ocaleli z katastrofy statku)
Jeżeli 2., to jakiś czas temu była taka aukcja tu omawiana. W skrócie sprzedający wkleił wtedy nie swoje wyniki.
Jeżeli 3., to wierzyć się nie chce żeby generować przez 10 miesięcy takie demo zyski. :lol:

Konrad
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Konrad »

Witam Jak będziecie kupować to ja też się dołoże. Napisałem do goście żeby przesłał mi historie rachunku w całości a nie w kawałkach

-- Dodano: 03 lis 2013, 21:18 --

przeszukałem swoje archiwum i znalazłem ten system. Nie składam się. System nawet sensowny.

ade25
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

Konrad to może od Ciebie kupimy ten system

ODPOWIEDZ