Systemy 3000%miesięcznie ?
- profession
- Pasjonat
Profession,
Ty jednak jesteś zaj... Gościu, we wszystkich Twoich wątkach widzę tylko jedno, daj mi, daj mi, daj mi, zenada, jak Ty się nie wstydzisz tak żebrać i to w tak nachalny sposób, miszczu , mam wrażnie że jesteś kolejnym chłopcem-demowcem a do tego żebrakiem bez wstydu
Ty jednak jesteś zaj... Gościu, we wszystkich Twoich wątkach widzę tylko jedno, daj mi, daj mi, daj mi, zenada, jak Ty się nie wstydzisz tak żebrać i to w tak nachalny sposób, miszczu , mam wrażnie że jesteś kolejnym chłopcem-demowcem a do tego żebrakiem bez wstydu

Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
- profession
- Pasjonat
zicmar wiem, że nie udało Ci się sprzedać mi twojego systemu który mi reklamowałeś i wiem, że możesz być rozżalony ale to nie powód by teraz po mnie jeździć. To czy zarabiam czy nie jest moją sprawą. Pisałem już kilkanaście razy, że mam dochodową strategie a nawet kilka na różne tf, jednak nie jestem z nich w pełni zadowolony. Nie mam zamiaru Cie przekonywać. Bo po co? Myśl co chcesz.
Szukam jak każdy, rozwijam się i poszukuje nowych możliwości. Nie jest to żebractwo tylko wymiana doświadczeń[jeśli tak to każdy na tym forum to żebrak bo korzysta z darmowej wiedzy innych] na forum jak ja mam jakiś pomysł też o nim pisze tutaj czy na zagranicznych forach i nie wołam za to kasy. Rozmawiam z wieloma osobami na PW i staram się dyskutować i pomagać.
A może Twoja metoda jest żebracza? Wołać kasę od ludzi za kilka średnich?
nie jestem złośliwy ale zachowaj sobie swoje opinie dla siebie kolego ... sellerman ...
Szukam jak każdy, rozwijam się i poszukuje nowych możliwości. Nie jest to żebractwo tylko wymiana doświadczeń[jeśli tak to każdy na tym forum to żebrak bo korzysta z darmowej wiedzy innych] na forum jak ja mam jakiś pomysł też o nim pisze tutaj czy na zagranicznych forach i nie wołam za to kasy. Rozmawiam z wieloma osobami na PW i staram się dyskutować i pomagać.
A może Twoja metoda jest żebracza? Wołać kasę od ludzi za kilka średnich?
nie jestem złośliwy ale zachowaj sobie swoje opinie dla siebie kolego ... sellerman ...
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
profession - nie poddawaj się i choćbyś miał żebrać to miej gdzieś czyjeś opinie na swój temat. Wiekszość nieżyczliwych ludzi to zwykli frustraci i widać ile maja wspólnego z forexem. Nie panuja nad emocjami rozmawiając z ludźmi, co daje sygnał że ich wiedza o tym biznesie to czysta teoria. Pompowanie własnego ego kosztem czyjegoś samopoczucia. Sporo się mówi na temat psychiki w tym zawodzie na forum, więc Panowie nie ośmieszajcie innych bo automatycznie sami zdradzacie prawdę o sobie. Profession, chcesz być szybko bogaty? załóż wątek z prognozami na krótki termin i zaproś do niego wszystkich "życzliwych".
- profession
- Pasjonat
dymski dzięki wielkie za Twoją odpowiedź. Coraz bardziej mnie denerwuje panująca na tym forum atmosfera gdzie osoby takie jak ja chcą dyskutować o systemach/metodach. Mam swój system z którego korzystam jednak moja krzywa kapitału nie poruszą się w taki sposób jak bym sobie tego życzył. Zarabiam owszem, jednak w ramach zagadnienia kształtowania krzywej kapitału cały czas poszukuję czegoś nowego, nowych metod, spostrzeżeń innych osób które chcą się tym podzielić. Forex i GPW to moja pasja. I w taki sposób to traktuje.
dymski jeśli będziesz miał chęć i czas opisz swoją metodę dotyczącą średnich. Z chęcią ją poznam nie dlatego, że jestem wygłodniałym sempem jak próbuje mnie przedstawić zicmar ale dlatego, że lubię poświęcać swój czas na różne analizy i testy.
pozdrawiam życzliwych.
pozatym zicmar żywi do mnie niechęć ponieważ kilka dni temu rozmawiałem z nim na skype, i nie zdecydowałem się kupić jego systemu, który mi proponował.
dymski jeśli będziesz miał chęć i czas opisz swoją metodę dotyczącą średnich. Z chęcią ją poznam nie dlatego, że jestem wygłodniałym sempem jak próbuje mnie przedstawić zicmar ale dlatego, że lubię poświęcać swój czas na różne analizy i testy.
pozdrawiam życzliwych.

pozatym zicmar żywi do mnie niechęć ponieważ kilka dni temu rozmawiałem z nim na skype, i nie zdecydowałem się kupić jego systemu, który mi proponował.
przede wszystkim nic Ci nie proponowałem, a pokazałem na wykresach jak możesz ominąć konsole przy skalpowaniu, bo z tym miałeś problemy, poświęciłem Ci godzinkę czasu gratis i to wszystko, więc nie wypisuj na mój temat bzdur, bo coraz bardziej mnie to umacnia w przekonaniu, że jesteś żebrakiem i nie masz żadnej strategii i systemu a chciałbyś to dostać bez żadnego wysiłku ze swojej strony, stąd u Ciebie zawsze pojawia się hasło d a j, to z chęcią przetestuje, to samo dotyczyło mojego sysa i to wszystko co mam do powiedzenia.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach darmowego Złotego Graala
A piszę tu tylko dlatego, bo widzę, że Cię jednak średnie zainteresowały po mojej godzinnej prelekcji
Życzę powodzenia w poszukiwaniach darmowego Złotego Graala

A piszę tu tylko dlatego, bo widzę, że Cię jednak średnie zainteresowały po mojej godzinnej prelekcji

Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
- profession
- Pasjonat
Z tą godzinna prelekcją to troche przesadzasz, oczywiście pokazałeś mi coś ciekawego, jakąś twoją idee za co Ci podziękowałem. Nie wspominam już o Twoim ciągłym wmawianiu mi że nie zarabiam itp.
Ale to nie istotne to nie o tym temat więc nie róbmy offtopic. Odnoszę się do Twojego posta w tym temacie gdzie mnie atakujesz bezpodstawnie dzięki czemu mogę postawić domniemanie, że to żal z powodu nie zakupienia systemu, innej opcji nie widzę.
Kolega z forum napisał powyżej o metodzie dotyczącej średnich, ponieważ jestem sceptykiem bo znam się trochę na giełdzie chce to sprawdzić, bo zapewne kolega opisze to za free nie tak jak Ty zicmar. Poczekamy potestujemy i zobaczymy jakie będą wyniki.
Ale to nie istotne to nie o tym temat więc nie róbmy offtopic. Odnoszę się do Twojego posta w tym temacie gdzie mnie atakujesz bezpodstawnie dzięki czemu mogę postawić domniemanie, że to żal z powodu nie zakupienia systemu, innej opcji nie widzę.
Kolega z forum napisał powyżej o metodzie dotyczącej średnich, ponieważ jestem sceptykiem bo znam się trochę na giełdzie chce to sprawdzić, bo zapewne kolega opisze to za free nie tak jak Ty zicmar. Poczekamy potestujemy i zobaczymy jakie będą wyniki.
profession,
Tu masz więcej średnich za darmo, a efekt znacznie lepszy.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3787
Tu masz więcej średnich za darmo, a efekt znacznie lepszy.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3787
chyba na odwrót...zicmar pisze:Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
cierpliwości...