System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Ciekawy pisze:Microbi napisałeś to tak jakbyś był akrapovic
no k...... bez jaj :wall:

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

Vanguard pisze:dla mnie minimum profitowosci to 5 pips - dlatego zastanawiam sie jaka trzeba miec efektywnosc ...
na statmencie z aż ;) 17 transakcjami około 65% jest wygranych...

Microbi nie denerwuj się to taki żart ;)

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

jak grasz u MM to zapomnij, jak grasz u dobrego ECN, to zarabiasz, zasady, zasady i nic wiecej. Czy zstanawiało kogokolwiek z Was, zamiast tych złosliwych i przygłupich komentarzy, dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem, wszystko byleby Was nie dopuscić do szybkiego skalpu. Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy? Ludzie, opamietajcie się, to jest Wasza kasa a Wy ja wolicie przepierdolić u byle g.... brooka MM? Bo co? daje WaM Pita albo umownego pipsa spredu? Nie chce mi sie wiecej gadać.............
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

Ciekawy pisze:na statmencie z aż Wink 17 transakcjami około 65% jest wygranych...
no tak ale to sa trady demo i w dodatku z jakas b. niska prowizja jak na Dukasa
Nie wierz w trendy.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

jak grasz u MM to zapomnij, jak grasz u dobrego ECN, to zarabiasz
Dokładnie..
zicmar pisze:Czy zstanawiało kogokolwiek z Was, zamiast tych złosliwych i przygłupich komentarzy, dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem
..... :oops:

zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy? Ludzie, opamietajcie się,
Z tym będzie problem... :oops: ,niestety...
zicmar pisze:Nie chce mi sie wiecej gadać.............
Trzeba gadać ,ponieważ łatwiej siebie samego zrozumieć...,co samo w sobie jest wartością dodaną../ i bardzo cenną..//
Zresztą zauważam że jeżeli jakąś mądrość z forum powtarzamy // w ostrej dyskusji..// 500-1000 razy ..to łatwiej nam się opamiętać..

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Ok ale sekundową "awangarde skalpingu" w systemie max to Cyb zainicjował, więc czym tu się chwalić. A tymczasem już na minutowym nie idzie zarobić...? To jak się to w końcu ma do tego: "mój system działa zawsze i wszędzie" :?:

PS wykresy sekundowe dla nowicjuszy to chyba delikatne przegięcie p...
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
tu się zgodzę ale to zależy właśnie od strategii. Kiedyś za czasów MM wymyśliłem sobie strategię(skalpa) o 90% skuteczności - efekt taki, że na demo wszystko cacy a real poślizgi, wcześniejsze łapanie TP(czyli zamykał pozycję nie po TP a np pips bliżej) itp

Reasumując tak jak piszesz jeśli nie ECN to może być kłopot z taką strategią... ;)

zicmar
Gaduła
Gaduła

Mustafa, nie jestem rasistą . ale spadaj ...
Naprawdę poza robieniem zadymy nic w ten watek nie wnosisz, przeczytaj całość od początku, postaraj sie wszystko zrozumieć, jak nie da rady za pierwszym razem to czytaj powoli aż do skutku, ale błagam człowieku zamilcz, oż. k>>>>>>>> jak powiedzieć człowiekowi, żeby wyp.......... z czyjegoś domu :wink:

PS. po raz kolejny przepraszam za chamstwo, ale ręce opadają jak sie czyta wypociny takiego ...........i i to wszystko

Dodano po 4 minutach:

Ciekawy, po raz pierwszy o dziwo sie z Tobą zgadzam, dokładnie tak jak piszesz dobra strategia, żelazne zasady, bo nie ma czasu na myślenie i bardzo dobry Brook z natychmiastową egzekucją zlecen

:clap: :clap: :clap:

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

zicmar pisze:dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem, wszystko byleby Was nie dopuscić do szybkiego skalpu
sorry ja skalpuje i to nawet po pare pips ale jezeli ty twierdzisz ze na minutowych grzebia zywcem a na sekundowych raj to chyba faktycznie jestes filozofem-teoretykiem foreksu ...
Nie wierz w trendy.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Vanguard z całym szacunkiem, ale to są realia, wystarczy tylko miec uruchomione dwa wykresy równolegle i wszysstko widać jak na dłoni i nie twierdz, że tak nie jest , bo wiem, że masz konto u Dukasa a więc siłą rzeczy widzisz co na MT4 potrafią wyczyniać, prawda? :wink:

Dodano po 3 minutach:

ale nie jest to temat on MM więc dajmy im spokój :cry:

Zablokowany