no k...... bez jajCiekawy pisze:Microbi napisałeś to tak jakbyś był akrapovic
System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY
Vanguard pisze:dla mnie minimum profitowosci to 5 pips - dlatego zastanawiam sie jaka trzeba miec efektywnosc ...
na statmencie z ażakrapovic pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/204/11808085.jpg/
Microbi nie denerwuj się to taki żart
jak grasz u MM to zapomnij, jak grasz u dobrego ECN, to zarabiasz, zasady, zasady i nic wiecej. Czy zstanawiało kogokolwiek z Was, zamiast tych złosliwych i przygłupich komentarzy, dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem, wszystko byleby Was nie dopuscić do szybkiego skalpu. Czy  nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy? Ludzie, opamietajcie się, to jest Wasza kasa a Wy ja wolicie przepierdolić u byle g.... brooka MM? Bo co? daje WaM Pita albo umownego pipsa spredu? Nie chce mi sie wiecej gadać.............

Naucz się jak działają średnie a wtedy  zrozumiesz zachowanie ceny
						Dokładnie..jak grasz u MM to zapomnij, jak grasz u dobrego ECN, to zarabiasz
.....zicmar pisze:Czy zstanawiało kogokolwiek z Was, zamiast tych złosliwych i przygłupich komentarzy, dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem
zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
Z tym będzie problem...zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy? Ludzie, opamietajcie się,
Trzeba gadać ,ponieważ łatwiej siebie samego zrozumieć...,co samo w sobie jest wartością dodaną../ i bardzo cenną..//zicmar pisze:Nie chce mi sie wiecej gadać.............
Zresztą zauważam że jeżeli jakąś mądrość z forum powtarzamy // w ostrej dyskusji..// 500-1000 razy ..to łatwiej nam się opamiętać..
Pozdrawiam.
Bazylea III  reforma finansowa staje się skuteczne, 
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
						W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Ok ale sekundową "awangarde skalpingu"  w systemie max to Cyb zainicjował, więc czym tu się chwalić. A tymczasem już na minutowym nie idzie zarobić...? To jak się to w końcu ma do tego: "mój system działa zawsze i wszędzie" 

PS wykresy sekundowe dla nowicjuszy to chyba delikatne przegięcie p...

PS wykresy sekundowe dla nowicjuszy to chyba delikatne przegięcie p...
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
						tu się zgodzę ale to zależy właśnie od strategii. Kiedyś za czasów MM wymyśliłem sobie strategię(skalpa) o 90% skuteczności - efekt taki, że na demo wszystko cacy a real poślizgi, wcześniejsze łapanie TP(czyli zamykał pozycję nie po TP a np pips bliżej) itpzicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
Reasumując tak jak piszesz jeśli nie ECN to może być kłopot z taką strategią...
Mustafa, nie jestem rasistą . ale spadaj  ...
Naprawdę poza robieniem zadymy nic w ten watek nie wnosisz, przeczytaj całość od początku, postaraj sie wszystko zrozumieć, jak nie da rady za pierwszym razem to czytaj powoli aż do skutku, ale błagam człowieku zamilcz, oż. k>>>>>>>> jak powiedzieć człowiekowi, żeby wyp.......... z czyjegoś domu

PS. po raz kolejny przepraszam za chamstwo, ale ręce opadają jak sie czyta wypociny takiego ...........i i to wszystko
Dodano po 4 minutach:
Ciekawy, po raz pierwszy o dziwo sie z Tobą zgadzam, dokładnie tak jak piszesz dobra strategia, żelazne zasady, bo nie ma czasu na myślenie i bardzo dobry Brook z natychmiastową egzekucją zlecen

Naprawdę poza robieniem zadymy nic w ten watek nie wnosisz, przeczytaj całość od początku, postaraj sie wszystko zrozumieć, jak nie da rady za pierwszym razem to czytaj powoli aż do skutku, ale błagam człowieku zamilcz, oż. k>>>>>>>> jak powiedzieć człowiekowi, żeby wyp.......... z czyjegoś domu
PS. po raz kolejny przepraszam za chamstwo, ale ręce opadają jak sie czyta wypociny takiego ...........i i to wszystko
Dodano po 4 minutach:
Ciekawy, po raz pierwszy o dziwo sie z Tobą zgadzam, dokładnie tak jak piszesz dobra strategia, żelazne zasady, bo nie ma czasu na myślenie i bardzo dobry Brook z natychmiastową egzekucją zlecen
						sorry ja skalpuje i to nawet po pare pips ale jezeli ty twierdzisz ze na minutowych grzebia zywcem a na sekundowych raj to chyba faktycznie jestes filozofem-teoretykiem foreksu ...zicmar pisze:dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem, wszystko byleby Was nie dopuscić do szybkiego skalpu
Nie wierz w trendy.
						Vanguard z całym szacunkiem, ale to są realia, wystarczy tylko miec uruchomione dwa wykresy równolegle i wszysstko widać jak na dłoni i nie twierdz, że tak nie jest , bo wiem, że masz konto u Dukasa a więc siłą rzeczy widzisz co na MT4 potrafią wyczyniać, prawda?  

Dodano po 3 minutach:
ale nie jest to temat on MM więc dajmy im spokój

Dodano po 3 minutach:
ale nie jest to temat on MM więc dajmy im spokój