no k...... bez jajCiekawy pisze:Microbi napisałeś to tak jakbyś był akrapovic

Vanguard pisze:dla mnie minimum profitowosci to 5 pips - dlatego zastanawiam sie jaka trzeba miec efektywnosc ...
na statmencie z ażakrapovic pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/204/11808085.jpg/
Dokładnie..jak grasz u MM to zapomnij, jak grasz u dobrego ECN, to zarabiasz
.....zicmar pisze:Czy zstanawiało kogokolwiek z Was, zamiast tych złosliwych i przygłupich komentarzy, dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem
zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
Z tym będzie problem...zicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy? Ludzie, opamietajcie się,
Trzeba gadać ,ponieważ łatwiej siebie samego zrozumieć...,co samo w sobie jest wartością dodaną../ i bardzo cenną..//zicmar pisze:Nie chce mi sie wiecej gadać.............
tu się zgodzę ale to zależy właśnie od strategii. Kiedyś za czasów MM wymyśliłem sobie strategię(skalpa) o 90% skuteczności - efekt taki, że na demo wszystko cacy a real poślizgi, wcześniejsze łapanie TP(czyli zamykał pozycję nie po TP a np pips bliżej) itpzicmar pisze:Czy nie widzicie jak jesteście dzień w dzień rąbani w żywe oczy?
sorry ja skalpuje i to nawet po pare pips ale jezeli ty twierdzisz ze na minutowych grzebia zywcem a na sekundowych raj to chyba faktycznie jestes filozofem-teoretykiem foreksu ...zicmar pisze:dlaczego na MT4 nie ma wykresóww sekundowych? Bo co? dbaja o waszę depo? G.... prawda, grzebią Was na minutowych wykresach żywcem, wszystko byleby Was nie dopuscić do szybkiego skalpu