Sygnały transakcyjne na FOREX i kontrakty

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

b) z zarządzaniem kapitałem 1% ryzyka i kapitał początkowy 100 000$.
mozesz wkleic tutaj liste wszystkich transakcji jakie zrobilisie w ostatnim miesiacu (live czy demo bez roznicy, chodzi o klikniecie ZAWIERAM TRANSAKCJE,) i do tego BARDZO WAZNE jakies potwierdzenie ze kliknales przycisk zawieram transakcje, czy to jest tajemnica i raczej grasz na historii?

Awatar użytkownika
SygnalyTransakcyjne
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SygnalyTransakcyjne »

Nie udostępniamy transakcji, ale od 7 maja zaczynamy tworzyć trading track w serwisie collective2.com. Przedstawione tam informacje są kalkulowane na podstawie sygnałów przesyłanych do serwisu przed faktycznym wejściem w rynek, także to jest chyba mniej więcej to, o co Tobie chodzi.

Po jakiś 3 miesiącach wyniki powinny dawać już pewien obraz. Oto link naszego systemu.

http://stscurrency.collective2.com
Profesjonalny dostawca sygnałów transakcyjnych na rynki giełdowe, towarowe oraz FOREX.

"Your job as Professional Trader is to follow your rules."

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nie udostępniamy transakcji,
chodzi o historie.

mozna wiedziec dlaczego?
dla mnie (potencjalnego klienta) wyglada to bardzo podejrzanie.
nie wsadze $100K w cos na co nie mam zadnych danych z przeszlosci poza suchymi wyliczeniami kogos kogo nie znam i nie odpowiada dokladnie na moje pytania. Zabawa 1K przez rok (zeby uzyskac jakas tam pewnosc i zrozumienie system przed inwestowaniem normalnych pieniedzy) tez mnie nie satysfakcjonuje, bo jest to strata czasu.

olbo odslosnisz wiecej kart albo marnujsze tutaj moj czas

Awatar użytkownika
SygnalyTransakcyjne
Stały bywalec
Stały bywalec

Historia (15 ostatnich transakcji) będzie zawsze widoczna na wyżej wspomnianym portalu (od 7 maja). Portal jest tak skonstruowany, że nie ma możliwości fałszowania wyników. Jeśli sygnały będą stratne, krzywa kapitału będzie szła w dół i nic z tym nie będzie można zrobić. Także wiarygodność naszych wyników na stronie www będzie mogła być na bieżąco monitorowana.

Większej historii nie udostępniamy. Taka jest nasza polityka. Powodów jest kilka, a między innymi: trudność techniczna w przedstawieniu sygnałów akurat tej strategii oraz fakt, że z odpowiednio dużej próbki sygnałów można próbować odczytać strategię, a wtedy stracilibyśmy produkt do sprzedaży. Nie chcemy sprzedawać strategii, tylko sygnały.
Profesjonalny dostawca sygnałów transakcyjnych na rynki giełdowe, towarowe oraz FOREX.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

z odpowiednio dużej próbki sygnałów można próbować odczytać strategię, a wtedy stracilibyśmy produkt do sprzedaży. Nie chcemy sprzedawać strategii, tylko sygnały.
czlowieku, mowisz o zyskach $10k miesiecznie z grania strategia, nawet jesli ktos ja odczyta (a jestem przekonany ze nie jest zbytnio skomplikowana i bedzie latwo ja skopiowac) to inwestujac wspomniane wczesniej $100k bedzie go stac na jalmuzne dla ciebie w wysokosci tych $200 miesiecznie - w ramach potwierdzenia sygnalu.
z drugiej strony gdybys byl pewny ze strategia dziala to bys zalatwil te $100K i sam nia gral.
z trzeciej strony, nie da sie sprzedawac sygnalow inwestorom z kapitalem $100K i nie zdradzac szczegolow, jestes poprostu niepowazny i smieszny,
po czwarte, wydaje mi sie ze nastawiles sie marketingiem na gimnazjalistow a nie na kogokolwiek powaznego, jestes wogole nie przygotowany, dane robisz w biegu.
po piate, zmarnowales moj czas.
powodzienia w opychaniu strategii gimnazjalistom.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

Ja proponuję ze swojej strony olać klientów za 500 zł i zrobić porządny, polski hedge fund . Jest to dla mnie nielogiczne, jeżeli miałbym dochodowy system to po co rozmieniać się na grosze i szukać klientów na nawigatorze???
Czemu nie hedge fund?
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

San Pellegrino pisze:Ja proponuję ze swojej strony olać klientów za 500 zł i zrobić porządny, polski hedge fund
Żeby założyć hedge fund trzeba być chyba pełnoletnim, a z tego co zrozumiałem boss firmy jest jeszcze nieletni(może się mylę, nie chce mi się czytać od początku, ale ktoś tak sugerował)
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
SygnalyTransakcyjne
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja proponuję ze swojej strony olać klientów za 500 zł i zrobić porządny, polski hedge fund . Jest to dla mnie nielogiczne, jeżeli miałbym dochodowy system to po co rozmieniać się na grosze i szukać klientów na nawigatorze???
Czemu nie hedge fund?
Przede wszystkim ja nie jestem twórcą systemów, także ten pomysł musi być skierowany do innej osoby.

Żeby założyć hedge fund trzeba być chyba pełnoletnim, a z tego co zrozumiałem boss firmy jest jeszcze nieletni(może się mylę, nie chce mi się czytać od początku, ale ktoś tak sugerował)
Ograniczeniem nie jest wiek. Zarówno ja, jak i twórca systemów jesteśmy osobami mocno powyżej wieku pełnoletności.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

SygnalyTransakcyjne pisze:Zarówno ja, jak i twórca systemów jesteśmy osobami mocno powyżej wieku pełnoletności.
Razem, czy każdy z osobna ? Pytam bo to istotne przy spisywaniu umowy.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

ucz sie, ucz nauka to potęgi klucz....

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

Panowie
Nie chcę atakować i tego nie robię, ale myślę, że większość traktujących poważnie temat forex ma odpowiednie i chyba jedyne słuszne podejście do płatnych serwisów oraz złotych systemów dających 3000% w miesiąc. Nie chcę podcinać skrzydeł ale moje zdanie jest takie:

1. Jeżeli potrafisz zarabiać na rynku Forex nie musisz sprzedawać tych umiejętności i nie ma tu wymówek w stylu dodatkowy kapitał bla bla - zwykłe wymówki.
2. Jeżeli w skali roku jesteście w stanie osiągnąć 30 % na + to proponuję przedstawić swój koncept ludziom z poważnymi pieniędzmi, a nie noobom takim jak ja na forum.
3. Nigdy nie traktuję poważnie kogoś kto nie publikuje wyników i zachęca do abonamentu w ciemno.

Jest w Polsce firma, która sprzedaje sygnały i na ich stronie można sprawdzić statment na 4 lata wstecz i nikt tam się nie boi o to, że ktoś odkryje ich super system.

Zdanie, które napisałem powyżej potwierdza tylko jak niepoważny jest to pomysł i przestrzegam z dobrego serca wszystkich początkujących przed wydawaniem jakichkolwiek pieniędzy w ten sposób na naukę, Za 500 zł można się wiele nauczyć na microlotach.
Nie chcę wam burzyć marzeń ale jak widzę takie ogłoszenia to mam na myśli tylko jedno słowo - scam
Pozdrawiam
SP z bąbelkami 8)
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

ODPOWIEDZ