No to i ja się pochwalę. Nie gram za ostro ostatnio bo ... myślę nad poprawkami w EA a z palca nie lubię grać.
Czyli sobie pykam tylko
Super Dobre Trejdy!
Re: Super Dobre Trejdy!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To z dzisiejszego "nagłego" ataku spawacza.
Gratulacje, można spytać ile % konta zrobiłeś na tej piramidce?
Na jednym koncie 12%, a na drugim podobna piramidka tylko balance 3-cyfrowy, wiec mozna bylo poszalec i zysk prawie 600% :]
To dorzucę moje, chyba się nadaje.
Piramidka skonstruowana przez mojego robota w dniu 10.01.2013. Nie maczałem w tym palca ani przez chwilę. W pewnym momencie zabrakło mu margina do otwierania kolejnych pozycji
Ciekawe, czy jeszcze kiedyś uda mu się skonstruować coś takiego. Tutaj na obrazku coś około 450pips.
Jak się nie nadaje, to do klopa.
pzdr
Piramidka skonstruowana przez mojego robota w dniu 10.01.2013. Nie maczałem w tym palca ani przez chwilę. W pewnym momencie zabrakło mu margina do otwierania kolejnych pozycji

Ciekawe, czy jeszcze kiedyś uda mu się skonstruować coś takiego. Tutaj na obrazku coś około 450pips.
Jak się nie nadaje, to do klopa.
pzdr
superrr, kilku błędów można by byłu uniknąć, jak choćby przestawianie nie których TP, z początku było po 15 pipek, potem przestawiłem na 30 i tak 2 pozycje zamiast zamknąć się z początkowym TP zamkły się na BE lub z małym minusem. wszytko z ręki, jednego dnia, 20%
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dobra, żeby nie było zaśmiecania wątku to teraz na poważnie
Szybkie 57,7 pipsa na Ejku
Raczej mega fuks na danych, a nie żaden dobry trejd. Tym razem się udało trafić na loterii, zobaczymy następnym razem.tak_i pisze:Dobra, żeby nie było zaśmiecania wątku to teraz na poważnie
Masz rację, rzut monetą ma moc, szczególnie w połączeniu ze stopem poniżej 10 pipsów 

Co to za szpan wkleić jakieś wejście mikronową pozycją na 100% farcie i intuicji...
A to na prawdę była potężna pozycja... 3 in one - fibo, lt, strefa oporu... naprawdę

A to na prawdę była potężna pozycja... 3 in one - fibo, lt, strefa oporu... naprawdę