Cholera, zgadzam się. Już dawno chciałem to napisać, żeby wstawiać na prawdę wyjątkowe transakcje. Popieramgfx pisze:Połowa tego tematu to trejdy mało warte. Kogo obchodzi, że ktoś trafił TP? Wczoraj miałem około 30 na Edku i też powinienem je tutaj wkleić? Od tego momentu proszę wklejać obrazki, jeśli:
- wejście miało dokładność kilka-kilkadziesiąt pips (w zależności od TF) od dołka / szczytu
- zamknięcie tak samo
- wyjście z trejdu w ostatnim najlepszym momencie, np. zamykasz long, a za chwilę na Edku spadają 300 pips
- wejścia z małym SL i potężnym TP
- powrót ceny w okolice SL / BE i trafienie w TP lub inne świetne wyjście
@up, mogłeś otworzyć 400 pozycji na USDPLN, AUDUSD i EURJPY - wtedy zebrałbyś 800 000 pips... Twój post się nie nadaje. Nawet do TP nie wytrzymałeś.
Super Dobre Trejdy!
Re: Super Dobre Trejdy!
- ForexTig3r
- Maniak
EURJPY i AUDUSD wejście było dość ładne, choć trochę spóźnione i za wcześnie zamknięte he..he, ale miałem nosa.
A że tyle pozycji to łatwo się domyślić dlaczego - gra na rynku ECN i niestety tak trzeba, bo brak dostępności.
Można wykasować od mojego postu w dół wszystko.
A że tyle pozycji to łatwo się domyślić dlaczego - gra na rynku ECN i niestety tak trzeba, bo brak dostępności.
Można wykasować od mojego postu w dół wszystko.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
SL: 6,2 pips
Wynik: +85 pips

Wynik: +85 pips

- ForexTig3r
- Maniak
Idealne wejście - 8200, przy max cenie 82002.
8199 to jest S/L. T/P zmienione na 8124.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Czekaj.. Bo nie wiem czy zrozumiałem. Wszedłeś fajnie w pozycję na szczycie, poleciała 150p w Twoją stronę, po czym zawróciła, obecnie masz 20p na + (oddałeś 130p) i przestawiłeś Tp na +75p ? Jeżeli dobrze to zrozumiałem, to ja tu nie widzę w żadnym wypadku super dobrego trejda, raczej super zły trejd...
Pozdrawiam, Midas
Pozdrawiam, Midas
Gdybym nie zamknął wczoraj longa na ejku na +30 to dzisiaj miałbym 120.. No i co z tego? Po prostu nie widzę tutaj super dobrego trejda, zysk Ci uciekł. Gdybyś zamknął na 8060-8080 to owszem byłby Super dobry trejd...
złoto h1 - niżej zamknąć się nie dało 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wiem, że nic nie wiem
aaa
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!
Albo serie transakcji.expedient warzywniaka pisze: Cholera, zgadzam się. Już dawno chciałem to napisać, żeby wstawiać naprawdę wyjątkowe transakcje. Popieram
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.