Super Dobre Trejdy!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: Super Dobre Trejdy!

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Kuguar pisze:Fantastyczny trejd :D
No fajnie, że coś widać na tym. Ani pary, ani poziomów...
michosz pisze:EUR USD - 240 pipsów : ))
Możesz ten wykres przetłumaczyć, bo ja tu widzę Sell-a na 2953
Darkst pisze:Ustrzeliłem sobie dzisiaj górkę na usdchf.
Obrazek
Pochwal się zamknięciem.
mrtrade pisze:Ponad trzy miesiące czekania...
TP weszło prawie co do pipsa,
czy ktoś jeszcze miał tyle cierpliwości?
hehe, ciekawe ile procent pozycji wyniósł SWAP??

Widzę kurczę, że wielu z Was wchodzi w transakcje tak profesjonalnie jak Birger Schäfermeier.
Ja tam wolę mniej profesjonalnie bez odległych S/L, a wręcz na pniu z max. 3 pipsami S/L-a

Mój bardzo skromny dziś.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 paź 2012, 22:58 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

ForexTig3r pisze: Widzę kurczę, że wielu z Was wchodzi w transakcje tak profesjonalnie jak Birger Schäfermeier.
Ja tam wolę mniej profesjonalnie bez odległych S/L, a wręcz na pniu z max. 3 pipsami S/L-a
Pogratulować.

Daj mi statystykę kilkuset takich trejdów z konta realnego a daje 100 k w zarządzanie od ręki. :lol:

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

pomyłka
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Esco pisze:Pogratulować.
Daj mi statystykę kilkuset takich trejdów z konta realnego a daje 100 k w zarządzanie od ręki. :lol:
Esco Naprawdę nie musiałeś tego komentować, bo to nie wątek od tego. Nie ilość, a jakość się liczy. Jak ktoś w życiu nie zrobił 100 trejdów to nazwiesz go lamerem? Ja bym podziękował za zarząd i 100k.
Nie napisałem, iż stawiam takie S/L przy każdej transakcji, ale gdy gram większą kwotą wchodzę tylko w takie pewne pozycje.
Jak nie grasz aktywnie DT to spokojnie takie założenie może działać, bo takie sytuacje się zdarzają przykładem jest wybicie z 2800, czy początek trendu 25.VII. na EURUSD, patrzę na wykres "standardowy", potem na dokładniejszy m2/m1 na CT.

Obrazek
Wczorajszy trejd nie zaliczał się do tych bardzo udanych jak ktoś zauważył, bo zamknięcie wcześniej niż T/P, dzisiejszy również nie należy do tych najlepszych, ale dziennika mi się regularnie nie chce prowadzić...
Otwarłem jeszcze drugi, ale chyba spadki... Nie zaszkodzi spróbować...
Obrazek
T/P przestawione na 3036.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Panowie, bardzo ładnie ciśniecie :564:

Dorzucę coś od siebie, akcja z sprzed 3 ostatnich dni i jak zawsze klasycznie moją metodą - rozbite na kilka pozycji. Poprowadziłbym Jurnala, mam sporo podobnych wejść tylko mam mało czasu po pracy :?
Szacunek dla wszystkich!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Ile wyszedłeś do przodu z tych transakcji ? % bądź pips ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

% niewiele w skali konta - ale operuje już takim MM, że takie zagranie pozwoliłoby mi wytrzymać znacznie wyższe poziomy na których też bym wchodził w S. Naliczyłem około 330 pips przy tym zagrani, a ogólnie co miesiąc mam od 2000 -2700 pipów na +
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Twój styl - piramidowanie strat jest zły. Kiedyś nie zawróci. Żal patrzeć na tego sella otwartego kilka dni temu. Mam nadzieję, że to Demo.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

gfx.. wystarczy, że na tego sella zamkne 3-4 dobre wejścia i po bólu.. prosta piłka jak dla mnie.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Dzisiejszy dzionek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ