Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

Zaraz czy ja cos pokrecilem?? :) Czyli automat powinien grac jeszcze wczesniej?? Jesli cos to dwie godziny póżniej. Bo automat ma grac na nasz czas +1H ale wlasnie mi wydaje sie ze powinno zaczac grac 2 godziny pozniej niz zaczyna bo u nas zaczyna gre (AM) od 20:00 a powinien od 22:00 czyli 23:00 naszego czasu. Czy tylko mi sie cos pomylilo??? :):)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

luka...18 pisze:Zaraz czy ja cos pokrecilem?? :) Czyli automat powinien grac jeszcze wczesniej?? Jesli cos to dwie godziny póżniej. Bo automat ma grac na nasz czas +1H ale wlasnie mi wydaje sie ze powinno zaczac grac 2 godziny pozniej niz zaczyna bo u nas zaczyna gre (AM) od 20:00 a powinien od 22:00 czyli 23:00 naszego czasu. Czy tylko mi sie cos pomylilo??? :):)
jesli ma grac naszego czasu to zaczyna godzine pozniej na AM (czas londynski) :).
ale chyba nikt nie wie w jakiej strefie czasowej gral autor EA?

dzis w nocy dziwna sprawa, bo na M15 zaliczyl SL a na M5 juz nie.

na M5 bilans z 3 nocy = +45%
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

RufusLG pisze:słuchajcie wie ktoś ile zarobiły dobre EA w tym roku. Sprawdzam zasady do mojego EA i ma wynik w tym roku ponad 10 000pipsów. To dużo czy nie. Jak dla mnie to dużo ale chciałbym to porównac z innymi EA. Niestety nie umiem programowac, a gra bez EA to w moim wykonaniu dramat, dużo pieniędzy mnie to już kosztowało .czekam aż znajomy programista skończy swoje ostatnie zlecenie i piszemy tego EA. Gdyby nie syndrom hazardzisty to z moimi zasadami można by piękną kasę zgarniac ale niestety. :oops:
10 000p to bardzo dobry wynik. Ale pytanie tez jaka skutecznosc, na jakich parach, jaki DD, przy jakim kapitale, jakie MM... :)
Same pipsy nie sa calkowicie miarodajne.

p.s. pozdrowienia dla gdanska :P
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

A czytales wyzej??

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

asdjewqtyx6 pisze:to nie jest robot na euro/usd tylko na funt/euro
%-)
poza tym:
euro/funt
RufusLG pisze:EURUSD nie wiem co to DD obsunięcie max 230pips. Działa na 15min świecach ale też wykorzystuje wskaźniki w 60min ujęciu.
to bardzo dobrze. jak robot bedzie gotowy mam nadzieje, ze pochwalisz sie jakimis backtestami lub najlepiej wynikami z np konta real :)
zycze sukcesow.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

zrobiłem test na 100sl i powiem ze przez ostatnie 6 miesiące sl zlapało tylko raz.

u kturego bukmachera najlepiej grać tym systemem bo w styczniu będę miał niezłe depo.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

vipovsky pisze:zrobiłem test na 100sl i powiem ze przez ostatnie 6 miesiące sl zlapało tylko raz.

u kturego bukmachera najlepiej grać tym systemem bo w styczniu będę miał niezłe depo.
a przez wczesniejsze 1,5 roku? :?
i sprobuj z SL 200, moze wcale nie bedzie lapac :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ