jesli ma grac naszego czasu to zaczyna godzine pozniej na AM (czas londynski)luka...18 pisze:Zaraz czy ja cos pokrecilem??Czyli automat powinien grac jeszcze wczesniej?? Jesli cos to dwie godziny póżniej. Bo automat ma grac na nasz czas +1H ale wlasnie mi wydaje sie ze powinno zaczac grac 2 godziny pozniej niz zaczyna bo u nas zaczyna gre (AM) od 20:00 a powinien od 22:00 czyli 23:00 naszego czasu. Czy tylko mi sie cos pomylilo???
)
10 000p to bardzo dobry wynik. Ale pytanie tez jaka skutecznosc, na jakich parach, jaki DD, przy jakim kapitale, jakie MM...RufusLG pisze:słuchajcie wie ktoś ile zarobiły dobre EA w tym roku. Sprawdzam zasady do mojego EA i ma wynik w tym roku ponad 10 000pipsów. To dużo czy nie. Jak dla mnie to dużo ale chciałbym to porównac z innymi EA. Niestety nie umiem programowac, a gra bez EA to w moim wykonaniu dramat, dużo pieniędzy mnie to już kosztowało .czekam aż znajomy programista skończy swoje ostatnie zlecenie i piszemy tego EA. Gdyby nie syndrom hazardzisty to z moimi zasadami można by piękną kasę zgarniac ale niestety.
%-)asdjewqtyx6 pisze:to nie jest robot na euro/usd tylko na funt/euro
to bardzo dobrze. jak robot bedzie gotowy mam nadzieje, ze pochwalisz sie jakimis backtestami lub najlepiej wynikami z np konta realRufusLG pisze:EURUSD nie wiem co to DD obsunięcie max 230pips. Działa na 15min świecach ale też wykorzystuje wskaźniki w 60min ujęciu.
a przez wczesniejsze 1,5 roku?vipovsky pisze:zrobiłem test na 100sl i powiem ze przez ostatnie 6 miesiące sl zlapało tylko raz.
u kturego bukmachera najlepiej grać tym systemem bo w styczniu będę miał niezłe depo.