Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

Ja mam tak samo 3 pozycje zyskowne u AM.
No troszke wiecej EA zbieralo tych pipsów, juz nie jeden ;)

Pozdrawiam

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

raidman , luka -gracie na 15min czy na 5 min

luka...18
Gaduła
Gaduła

M15

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raidman »

Również M15. Na M5 za dużo pozycji otwiera i czasem zbyt ryzykownie.
Trejder jest jak cymbał - musi grać :)

luka...18
Gaduła
Gaduła

Panowie zaryzykowal ktos moze juz z wiekszym kapitałem grajac Stomperem?? Tak sie zastanawiam czy nie wejsc z nim na wieksze depo z niewielkim DD. W sumie mozna sprawdzic jak sobie poradzi.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

luka...18 pisze:Panowie zaryzykowal ktos moze juz z wiekszym kapitałem grajac Stomperem?? Tak sie zastanawiam czy nie wejsc z nim na wieksze depo z niewielkim DD. W sumie mozna sprawdzic jak sobie poradzi.
pamietaj, ze chciwosc bywa zgubna... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nie jestem chciwy. Na forexie mam pieniadze które w zaden sposób nie zagraza mojemu poziomowi zycia :) ze tak to ujme, ale skoro juz mam go testowac na małych kontach to czemu nie moge na duzym z małym DD??
Jesli nie bedzie sobie radził to go wylacze a jesli bedzie sobie radzil to oczywiscie pozostawie go niech sie za mnie bawi w skalpowanie brokera.

Pozdrawiam Łukasz

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

luka...18 pisze: ...ale skoro juz mam go testowac na małych kontach to czemu nie moge na duzym z małym DD??
...
no to w sumie co za roznica czy na malym koncie z duzym DD czy na duzym koncie z malym DD? :)
ryzyko tylko takie, ze jak zdazy sie jakas pechowa noc to stracisz cale male konto lub spora czesc duzego...

No ale nie bede juz robic za aniola stroza. Zycze powodzenia i mam nadzieje, ze jesli sie zdecydujesz, to pochwalisz sie wynikami na forum :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

Na zyski Stompera to trzeba patrzec w skali miesiaca ,grajac 4 tygodnie mysle ze wyszedl by na jakis plus , tak patrze na jego gre i pisze ze bedzie w skali miesiaca plus bo jest wstanie odrobic straty jakie mu sie zdaza.Moze wyjsc tez na ujemnym saldzie ale to gdzies strata z 30% depozytu.Odnosnie depozytu grajac na platformie z lewarem 500 i z malym depozytem 200$ moze sie udac cos zarobic no chyba ze bedziemy miec strasznego pecha i na samym poczatku bedzie mial z 6 mega wtop wtedy poszloby 200$ w piach ale to maloprawdopodobne.

Dodano po 2 minutach:

gram obecnie na real AM dzieki stomperowi nastukalem 2k punktow hmmm....moze ktos sie wypowie czy z AM jest szansa wybrania nagrod z katalogu czy tylko sciemniaja?

ODPOWIEDZ