Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

pewnie grales 5min no to jeszcze 4sl ci brakuje hee....

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raidman »

karwan pisze:a mi wczoraj zlapal 2 razy s/l :(
To jak Ty masz go ustawionego?
Trejder jest jak cymbał - musi grać :)

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

karwan pisze:TF15; AngleCheck=18; TakeProfit=18; StopLoss=25
To tak profilaktycznie zapytam. A na jakiej parze masz puszczone EA? Jaki broker? Jaki spread?

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

możecie mi podesłać link do ściągniecia brokera am?? xtb oszukuje i ostatnio mi jakis fatalny błąd wyskoczył

pozdrawiam.

a co do ea jestem juz na 70% przekonany że go puszcze na real

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

www.admiralmarkets.com a co do realu to zastanow sie bo na AM lewarek maja 200 i z mala kasa sie nie pozadzi a wieksza to trzeba sie zastanowic Stomper jest strasznie marudny jak stara panna

Dodano po 1 minutach:

upss.. porzadzi heheh...

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

JAk juz masz zmieniac platforme to chyba bardziej FXPro wejscia sa natychmiastowe w odróznieniu od AM!!

A teraz kwestia EA. Czy kazdy mial w nocy wtope na tym długim ruchu w góre??
Czy nie uwazacie ze to moze byc wina czasu brokera na jakim gramy? Ea powinno grac na czasie naszym +1H a wiec kazdy kto gra na naszym czasie lub czasie naszym -1h powinien miec straty. A kurat wczoraj byl dobry przykład. :)

Co o tym myslicie??

Pozdrawiam Łukasz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2008, 08:36 przez luka...18, łącznie zmieniany 1 raz.

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

gram na AM i mam lewar 100

Co do tej wtopy to na AM miałem wtope na tym ruchu w góre, na ODL zresztą też. gram na 5min.

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

No wlasnie - jest kwestia w jakich godzinach powinno grac to ea. Na koncie admiral jak zapuscilem to gralo od 23 i bylo raczej dobrze, natomiast jak odpalilem wczoraj na interbanku to zaczelo juz o 23 i na starcie dwie wtopy, potem juz wszystko na plus. Trzeba ustalic o ktorej to ma definitywnie grac i odpalac w tych godzinach. Druga kwestia to mozliwy bug ktory wypatrzylem. Przypuscmy ze ea ma grac do 3 w nocy. Jesli otworzy pozycje o 2:50, do 3 nie bedzie wiekszego ruchu, to wydaje mi sie ze od 3 przestaje dzialac w ogole, nie zamyka na MPV ani sobie znanym SL, tylko na sztywno ustalonych. Niech jakis programista w to spojrzy

taka propozycja - moze zamiast sztywno ustalonych godzin ktos programujacy wstawi zmienne, to pomoze dostosowywac czas gry do poszczegolnych brokerow. Nie znam sie za bardzo na programowaniu ale nie powinno byc to chyba trudne
Ostatnio zmieniony 07 lis 2008, 09:45 przez kubek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

luka...18 pisze:Ea powinno grac na czasie naszym +1H a wiec kazdy kto gra na naszym czasie lub czasie naszym -1h
AM ma godzinę w plecy więc zaczyna godzinę później :) czyli i tak by SL załapał, bo by włączył się wcześniej ...

Dodano po 3 minutach:

Wyłącz ExtrimProfit i już będzie gitara, bez EP nie byłoby 2 ostatnich wtop.

ODPOWIEDZ