Stomper
raposo King jest na 5-minutowy wykres E/G, a Ty chyba testujesz go na M15.raposo pisze:EA King niestety sobie nie radzi. Straty sa zbyt duze nawet dla tej skutecznosci
Sprawdź też jak się spisuje przy ustawieniu TP ok. 10-15, wyniki powinny być nieco lepszeit's very simple to scalp the EURGBP, getting 5 to 15 pips per trade.
Pozdrawiam
Masz racje, male przeoczenie z mojej strony przez stomperaj4ceeq pisze:raposo King jest na 5-minutowy wykres E/G, a Ty chyba testujesz go na M15.raposo pisze:EA King niestety sobie nie radzi. Straty sa zbyt duze nawet dla tej skutecznosciSprawdź też jak się spisuje przy ustawieniu TP ok. 10-15, wyniki powinny być nieco lepszeit's very simple to scalp the EURGBP, getting 5 to 15 pips per trade.
Pozdrawiam

King M5, TP 10p
Stomper M15, TP 13, SL 15
Stomper M5 bez zmian, bo dobrze przedzie... zobaczymy

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ok, DepoPercent 20.raidman pisze:Raposo ustaw stompera przy M15 na SL 25, o wiele lepsze wyniki.
Testy, które wrzuciłem było na TP15 SL25.
SL15 testowałem dla M5 ale wyniki dobre były tylko od sierpnia, od 2007 sam widziałeś jaka porażka.
Backtesty Kinga pokazuja przy risk 10% i w/w ustawieniach przy akceptowalnym DD 23% przyniosl zysk od poczatku roku +120% (skutecznosc 70%). Od poczatku 2007r. +215%, DD takze 23%.
To co podoba mi sie w tym systemie to fakt, ze nie otwiera nie wiadomo ilu pozycji, bo w dwa lata "tylko" 668 podczas gdy stomper na M5 prawie 3500

Mam pewien pomysl jak zwiekszyc jego dochodowosc tylko jakis ochotnik-programista musialby zlokalizowac w kodzie money managment i wdrozyc na jego miejsce moja koncepcje

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu