Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
maciekl
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: maciekl »

kod ma rozszerzenie mq4. Ty wrzuciłeś ustawienia

Maciekkov
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maciekkov »

hehe sorry:)

Dodano po 40 minutach:

i jak działa wam normalnie bo ja nawet przeinstalowałem XTB i nadal wszystkie zlecenia sa na sell a to jest głupota bo zatwierdza zlecenie sell nawet gdy trend jest rosnący i ciągle są straty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

maciekl
Stały bywalec
Stały bywalec

Narazie w backtestach działa normalnie.

skolmo
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: skolmo »

Witam,

Czy ktos jeszcze ma profity stomperem w realu ?
Jesli tak to jacy brokerzy dopuszczaja stosowanie go.

pozdrawiam

BastekM
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: BastekM »

Jakaś masakra...
Przeczytałem cały wątek od A do Z, wszystkie strony. Zeszło mi się ze 2 dni.
I w okolicach str 100 dowiedziałem się ze Stomper w zasadzie już nie działa... :evil:
Echh... życie...

A może Panowie którzy zaczeli testowanie stompera na innych parach napiszą o swoich obserwacjach? Bo w pewnym momencie były głosy że EURCHF, AUDCAD i USDCAD zachowują się nieźle.

Awatar użytkownika
FiXator
Stały bywalec
Stały bywalec

Działa ten Stomper czy nie?

Nieprzeczytany post autor: FiXator »

Ja zanlazłem brokera z 2 pipsami na EURGBP i od razu mi się przypomniał ten stomper, bo to chyba tylko on daje największe profity, i tylko na tej parze.

Podobno inne firmy mają 3 a nawet 6 pipsów na EURGBP, więc dlatego kiepskie wyniki.

Czy są jeszcze jakieś inne Eksperyt dla EURGBP, co dają dobre rezultaty. Tak chce się pobawić i przekonać na własnej kieszeni, czy to coś warte, bo mi się nudzi.

Tu jeden kolega napisał, że przeczytał przez 2 dni cały wątek. Ja nie mam tyle czasu.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

wciąż działa Stomper?
Boby Fischer is great!

maciekl
Stały bywalec
Stały bywalec

Stomper przestał działać bo brokerzy zwiększyli spread albo zabronili skalpowania, a nie dlatego że się zmienił rynek. Jeśli masz odpowiedniego brokera, to powinien działać.

Awatar użytkownika
FiXator
Stały bywalec
Stały bywalec

dzięki

Nieprzeczytany post autor: FiXator »

Właśnie spróbuję tego stompera i FAB Turbo u tego mojego brokera japońskiego, bo do tej pory oskalpowałem go na ok. 30.000 USD i zmienił spread na GBPUSD z 2 pipsów na 5 pipsów, a w tym momencie to nawet 6, a EURUSD z 1 pipsa na 2 pipsy i koniec skalpowania. Ale EURGBP jest 2 pipsy, więc zobaczę ze stomperem i FABem.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

ludziska sie potrafia pochwalic hehehehe 30000 $

ODPOWIEDZ