Stomper
hehe sorry:)
Dodano po 40 minutach:
i jak działa wam normalnie bo ja nawet przeinstalowałem XTB i nadal wszystkie zlecenia sa na sell a to jest głupota bo zatwierdza zlecenie sell nawet gdy trend jest rosnący i ciągle są straty
Dodano po 40 minutach:
i jak działa wam normalnie bo ja nawet przeinstalowałem XTB i nadal wszystkie zlecenia sa na sell a to jest głupota bo zatwierdza zlecenie sell nawet gdy trend jest rosnący i ciągle są straty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakaś masakra...
Przeczytałem cały wątek od A do Z, wszystkie strony. Zeszło mi się ze 2 dni.
I w okolicach str 100 dowiedziałem się ze Stomper w zasadzie już nie działa...
Echh... życie...
A może Panowie którzy zaczeli testowanie stompera na innych parach napiszą o swoich obserwacjach? Bo w pewnym momencie były głosy że EURCHF, AUDCAD i USDCAD zachowują się nieźle.
Przeczytałem cały wątek od A do Z, wszystkie strony. Zeszło mi się ze 2 dni.
I w okolicach str 100 dowiedziałem się ze Stomper w zasadzie już nie działa...

Echh... życie...
A może Panowie którzy zaczeli testowanie stompera na innych parach napiszą o swoich obserwacjach? Bo w pewnym momencie były głosy że EURCHF, AUDCAD i USDCAD zachowują się nieźle.
Działa ten Stomper czy nie?
Ja zanlazłem brokera z 2 pipsami na EURGBP i od razu mi się przypomniał ten stomper, bo to chyba tylko on daje największe profity, i tylko na tej parze.
Podobno inne firmy mają 3 a nawet 6 pipsów na EURGBP, więc dlatego kiepskie wyniki.
Czy są jeszcze jakieś inne Eksperyt dla EURGBP, co dają dobre rezultaty. Tak chce się pobawić i przekonać na własnej kieszeni, czy to coś warte, bo mi się nudzi.
Tu jeden kolega napisał, że przeczytał przez 2 dni cały wątek. Ja nie mam tyle czasu.
Podobno inne firmy mają 3 a nawet 6 pipsów na EURGBP, więc dlatego kiepskie wyniki.
Czy są jeszcze jakieś inne Eksperyt dla EURGBP, co dają dobre rezultaty. Tak chce się pobawić i przekonać na własnej kieszeni, czy to coś warte, bo mi się nudzi.
Tu jeden kolega napisał, że przeczytał przez 2 dni cały wątek. Ja nie mam tyle czasu.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.
- Boby_Fischer
- Gaduła
dzięki
Właśnie spróbuję tego stompera i FAB Turbo u tego mojego brokera japońskiego, bo do tej pory oskalpowałem go na ok. 30.000 USD i zmienił spread na GBPUSD z 2 pipsów na 5 pipsów, a w tym momencie to nawet 6, a EURUSD z 1 pipsa na 2 pipsy i koniec skalpowania. Ale EURGBP jest 2 pipsy, więc zobaczę ze stomperem i FABem.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.