"Bo żadna partia nie da wam tyle, ile my obiecamy".Adrianoforex pisze:Ja zrobię to co obiecałem.
Chłopie (?), daj już spokój. Przestań zapowiadać, czego to ty nie zrobisz i co masz w zanadrzu, bo już raz się ośmieszyłeś, zapowiadając wyciągnięcie jakichś haków na Wuzę. Było jakieś głupkowate "a pana Darka znasz?", było grożenie wyciągnięciem prywatnej korespondencji - co zresztą Tomasz ostatecznie zrobił sam jako pierwszy, i nic wstydliwego tam nie było. Na koniec okazało się, że tak naprawdę to nic nie masz i wybełkotałeś jakieś przeprosiny. Obawiam się, że tutaj też jedyne co masz do zaprezentowania, to szumne zapowiedzi.
Nie, nie podam swoich danych personalnych ani nie wkleję statementów, bo to nie ja tu podkreślam co krok swoją madafakerskość. Nie wiem, czy masz lat 50+ czy 15-, nie wiem, czy jesteś jeden, czy występujesz z multikonta, nie wiem, czy zarabiasz, czy nie - i mało mnie to wszystko obchodzi. Masz coś do zaprezentowania - dawaj, możemy podyskutować. Nie masz - idź do piaskownicy. Bo zwyczajnie stajesz się nudny - ot, takie popłuczyny po Tymińskim.