Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
kasta8584
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: kasta8584 »

Żenada aż mi się znudziło to czytać forex srorex żaden z was nie zarabia bla bla bla

Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka

Malathiel
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Malathiel »

Adrianoforex pisze:Ale się zakotłowało. A wystarczy zapisać się do podglądu i po temacie. Ale niezłe jet to, że pojawiają się nicki z kilkoma postami. Czy to jakiś wstyd ujma krytykować pod własnym nickiem bardziej znanym na forum? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pytanie co sie stanie potem. Co potem będziecie krytykować wytykać palcem. Okaże się pewnie, że konto nie jest moje (jest na żonę). :mrgreen: :mrgreen: Co by tu jeszcze uprzedzić. :mrgreen: Oczywiście nikt z krytykantów swoich kont ne da do podglądu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gdy na prośbę na PW podesłałem zdjęcia nogi po operacji dostałem info, że miałem i wypadek i MC. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gdy Szwajcar dostał w końcu to co chciał nawet nie przeprosił za pomówienie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oj Adrian i znowu źle interpretujesz. To że mam parę postów nie oznacza, że jest to konto usera X, który założył je specjalnie po to żeby kogoś atakować. Nie piszę często bo nie mam potrzeby, konto mam po to żeby od czasu do czasu przyjrzeć się co niektórym rzeczą np. robotom Jarka. Nie chce widzieć Twojego statementu ani nic z tych rzeczy, możesz nawet setki k w miesiąc robić i bardzo fajnie. Chodzi o to, że jeżeli chcesz czegoś nauczyć w szczególności wszystkich tych napalonych licealistów, to chociaż wytłumacz im na jakiej podstawie określasz wejście, pokaż im jak prowadzić pozycje i interpretować co z nią robić. Póki co rozbuchałeś ich wyobraźnie przez co będą grać na pałę a potem przybiegną z płaczem, że wyczyścili konto.

Jesteś dojrzały facet i mógłbyś w końcu przestać z tym "pokaż mi swoje konto, jeżeli chcesz coś pisać". Ktoś wyżej Ci już napisał, że pieniądze lubią cisze i lepiej jest po prostu opisać zagranie oraz sposób jego prowadzenia aniżeli rzucać kwotami i fotkami na prawo i lewo, narażając się na jakieś ryzyko, bo to nie jeden oszołom w tym kraju mieszka.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex pisze: Gdy Szwajcar dostał w końcu to co chciał nawet nie przeprosił za pomówienie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No i co? Jakoś ci się udało wyjść przy wyższym DD. Jak to sprawi ci ulgę to przepraszam :564: , ale będę dalej krytykował GRID :twisted: . Mam nadal negatywne zdanie na temat dobierania na stracie a potem wyjściach na lekkim plusie.

Przydałby się jakiś konkret na temat "stabilnego" portfela konika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, bo 27 grudnia ledwo co wybroniłeś się i poszedłeś pić alkohol (jakby nie zawróciło to czekałbyś przed Empikiem na schodach???). A 23 stycznia jak był mocny wzrost na EurUsd bez korekt 200 pips miałeś rano wypadek. Jak teraz idzie GRID???

Konto do podglądu to już tylko dobra wola autora dziennika, ale to już powinno być standardem u każdego kto chce coś pokazać.
freakout pisze:Adrian, daj po prostu publicznie podgląd do któregoś z Twoich kont i będzie po problemie - hejterzy może w końcu ucichną :)
Mają przecież powód, żeby pisać :mrgreen: .
Czekam również na powrót merytoryki ze strony autora.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2014, 23:51 przez Szwajcar, łącznie zmieniany 2 razy.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
kasta8584
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kasta8584 »

I co ty na to???

Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Emocje, emocje i jeszcze raz emocje. Do tego wiele teorii spiskowych. Nawet cinkowi się dostało. :D Jeśli komuś nie odpowiada retoryka tego dziennika to przecież nie musi tutaj zaglądać. Na początku napisałem do czego ma służyć. Potem gdy pojawiły sie konkretne procenty zysku na koncie realnym a nie konkursowym to zaczął się problem.

Dlatego wracam do początku. Dziennik ma być dla mnie "motywatorem". Czasami po prostu nie chce mi się grać. A tak mam poczucie "obowiązku". Już na samym początku napisałem, że nie potrafię opisać, ująć w zrozumiałe dla was słowa tego co robię. I to było chyba gwoździem do trumny. No drugim gwoździem to była krytyka Wuzy i tego, że w realu może być mu ciężko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A przecież Wuzy nie można skrytykować. :mrgreen: :mrgreen:

Zagrania na eur/gbp

Obrazek

edek

Obrazek

kabel

Obrazek

kangur

I to na dziś tyle. W przerwie pomiędzy rehabilitacjami będę trejdował i wklejał. :mrgreen: Na złość przeciwnikom GRIDU. Ale tych tak na prawdę jest niewielu.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

... brakujący kangur w poprzednim poście

Obrazek

Życze dobrej nocy

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Witajcie wracam bo doszedlem do wnosku ze nie pozwole aby moja roczna praca nad systemem poszla w krzaki. wracam do swojego dziennika z ulepszana strategia.
Nie krzyczcie tak na Adriana, to jest gosciu ktory zarabia kupe kasy a na forum jest po to zeby sobie urozmaicic trading.
przczytalem kilka osttani stron i natknalem sie na kilka postow hilllhl w ktorym chwalil sie "swoim" ferarri stojac z boku w kijowym tiszercie i w bialych skarpetkach haaaaaahaaaaaahaaaaaaahaaaaa tak yebalem z tego ze az sie za zawor trzymalem zeby nie popuscic
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Kimkolwiek pisze:Witajcie wracam bo doszedlem do wnosku ze nie pozwole aby moja roczna praca nad systemem poszla w krzaki. wracam do swojego dziennika z ulepszana strategia.
Nie krzyczcie tak na Adriana, to jest gosciu ktory zarabia kupe kasy a na forum jest po to zeby sobie urozmaicic trading.
przczytalem kilka osttani stron i natknalem sie na kilka postow hilllhl w ktorym chwalil sie "swoim" ferarri stojac z boku w kijowym tiszercie i w bialych skarpetkach haaaaaahaaaaaahaaaaaaahaaaaa tak yebalem z tego ze az sie za zawor trzymalem zeby nie popuscic

Dzięki za dobre słowo i obiecuję, że juz nie będę rozrabiał. A teraz czas do łóżeczka. Kimkolwiek pomożesz mi jak mam założyć to konto FF

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

nie ma problemu jak bedziesz gotowy to pisz na PW
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Adriano fajnie że wrzuciłeś parę wejść i dziennik wraca na właściwe tory.
Tak trzymaj.

Zablokowany