Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Marek12578
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Marek12578 »

Malathiel pisze:Nie wiem czy czytasz często prasę ale bodajże rok temu była głośna sprawa jednego wspólnika firmy budowlanej z południa Polski. Firma miała od groma kontraktów extra zyski aż jeden ze wspólników z żyłką hazardzisty postanowił zrobić grubą kabonę, bo parę zyskownych transakcji okupionych wysokim ryzykiem tak rozbuchało jego wyobraźnię. Skończyło się to wyprowadzaniem kasy z firmy, fałszowaniem faktur w celu zatajenia brakującej gotówki a w rezultacie bankructwem. Piszę o tym tylko po to by uświadomić Tobie oraz wielu innym zaślepionym "wyznawcom", że to nie jest biznes dla ludzi ze skłonnościami hazardzisty lub też marzycielstwa, tutaj potrzeba zimnej głowy. Ot taka moja przyjacielska rada.
Domyslam sie ze chodzilo o ta sprawe http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... eksie.html

Malathiel
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Malathiel »

Marek12578 pisze:
Malathiel pisze:Nie wiem czy czytasz często prasę ale bodajże rok temu była głośna sprawa jednego wspólnika firmy budowlanej z południa Polski. Firma miała od groma kontraktów extra zyski aż jeden ze wspólników z żyłką hazardzisty postanowił zrobić grubą kabonę, bo parę zyskownych transakcji okupionych wysokim ryzykiem tak rozbuchało jego wyobraźnię. Skończyło się to wyprowadzaniem kasy z firmy, fałszowaniem faktur w celu zatajenia brakującej gotówki a w rezultacie bankructwem. Piszę o tym tylko po to by uświadomić Tobie oraz wielu innym zaślepionym "wyznawcom", że to nie jest biznes dla ludzi ze skłonnościami hazardzisty lub też marzycielstwa, tutaj potrzeba zimnej głowy. Ot taka moja przyjacielska rada.
Domyslam sie ze chodzilo o ta sprawe http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... eksie.html
Tak Marku właśnie o tą sprawę mi chodziło. Dzięki za wrzucenie linka na pewno bardziej pozwoli unaocznić to o czym pisałem wszystkim "milionerom w tydzień" czy też "vegas traderom".

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ale się zakotłowało. A wystarczy zapisać się do podglądu i po temacie. Ale niezłe jet to, że pojawiają się nicki z kilkoma postami. Czy to jakiś wstyd ujma krytykować pod własnym nickiem bardziej znanym na forum? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pytanie co sie stanie potem. Co potem będziecie krytykować wytykać palcem. Okaże się pewnie, że konto nie jest moje (jest na żonę). :mrgreen: :mrgreen: Co by tu jeszcze uprzedzić. :mrgreen: Oczywiście nikt z krytykantów swoich kont ne da do podglądu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gdy na prośbę na PW podesłałem zdjęcia nogi po operacji dostałem info, że miałem i wypadek i MC. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gdy Szwajcar dostał w końcu to co chciał nawet nie przeprosił za pomówienie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Pablo90 pisze:Hahaha, ale jaja :D Ale swoją drogą raczej multikonto zostało by wykryte przed moderatorów, no chyba, że ktoś tu za każdym razem korzysta z innego łącza.

Czyli, że mam kilka nicków? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie! Nie korzystam z waszych metod. Chyba za stary jestem na coś takiego. Jak widzę ktokolwiek mnie poprze, od razu musi być mną. Jeszcze powtórzcie, że ja to "kimkolwiek" to pośmieję się jeszcze bardziej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Adriano. Wiesz czym różni się konik od tradera?

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Ten styl gry, który tu prezentujesz. Może narazić ludzi na straty. Jesteś tego świadomy?

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Hej, adriano, nic takiego nie sugerowałem, tylko komentowałem wypowiedź innego usera. Jak dla mnie możesz mieć nawet 10 kont, mi to rybka (nie mówię, że je masz). Zabawne jest jednak to, że np. taki użytkownik cinek2000 wszystkie swoje 24 posty napisał w Twoim dzienniku. Widać gość specjalnie założył konto po to, żeby wypowiadać się w Twoim dzienniku :D

cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cinek2000 »

Pablo90 pisze:Hej, adriano, nic takiego nie sugerowałem, tylko komentowałem wypowiedź innego usera. Jak dla mnie możesz mieć nawet 10 kont, mi to rybka (nie mówię, że je masz). Zabawne jest jednak to, że np. taki użytkownik cinek2000 wszystkie swoje 24 posty napisał w Twoim dzienniku. Widać gość specjalnie założył konto po to, żeby wypowiadać się w Twoim dzienniku :D

A więc sympatyczny kolego jak zauważyłeś, koło d...y mi latają trejdy Wasze czy kogokolwiek, wypowiadałem się tylko w temacie motoryzacyjnym bo troszeńke się na tym znam I chciałem pomóc koledze, który pytał o Audo S8, a że takie posiadałem to się wypowiedziałem. Nie wypowiadam się nigdzie indziej ponieważ nic mnie nie zaciekawia. Jeśli myślisz, że jestem klakierem który przytakuje to prosze pokaż choc jeden tekst który to sugeruje. Interesuje się FX w stopniu rozrywkowym, nie opieram swojej przyszłości na tym "biznesie", nie znam się na nim i dlatego się nie wypowiadam. Amen

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

FxTag pisze:Ten styl gry, który tu prezentujesz. Może narazić ludzi na straty. Jesteś tego świadomy?
To już zakrawa o ostry absurd... Co z tego, że może narazić na straty? Kogo to obchodzi? Jeżeli ktoś gra tak jak Adriano to jest jego sprawa i jego wina jeżeli straci. Nikt nie każe powielać schematu gry. Kult wspierania słabej jednostki w naszym społeczeństwie i na forum jest po prostu niesamowity. Tak samo jest ze szkoleniami. Wszyscy bronią tych nowych forumowiczów, nie idźcie na szkolenia, bo to banda oszustów. Wałkowany temat jest kilka razy każdego miesiąca. Tylko po co? Czy ludzie są aż tak głupi, że nie potrafią sami ocenić co jest warte REALNYCH pieniędzy a co nie?

A co do całego journala... Adrian pokaż więcej konkretów albo chociaż przestaw jakoś ciekawie punkt po punkcie jak grasz, bo już się nudna zrobiła ta cała gadka. Z drugiej strony to trochę przesadą jest co to piszą co po niektórzy.. Tak naprawdę to jest journal i póki Adriano nie reklamuje tu innych stron czy szkoleń to tak naprawdę może pisać co mu się podoba :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Adrian, daj po prostu publicznie podgląd do któregoś z Twoich kont i będzie po problemie - hejterzy może w końcu ucichną :)

Zablokowany