Sniper Bang Bang

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
overall

Re: Sniper Bang Bang

Nieprzeczytany post autor: overall »

Sildra pisze:
overall pisze:aaa jeba.. ich kurczak w pieciu smakach... wole pewny zysk i spokojną noc
Toś mnie teraz setnie ubawił :D Tak to jest z daytraderami, jak się wyrobią w swoim fachu to później trudno łapki trzymać w kieszeni i poczekać cierpliwie na zysk. Zwłaszcza jak się potrafi robić dziennie i kilkadziesiąt pipsów, i to większą pozycją. Carpe diem overall !
Cale szczescie ze sie wczoraj opamietalem, mimo to wieczorkiem dalem jeszcze pare esek za to dzis zupelnie nie byl moj dzien, moje transakcje opiewały na + 40 pipow i - 40 pipow. ogolnie nie powinienem byl dzisiaj grac.

Na dodatek wczoraj zlapalem dno na eurjpy i wyszedlem po 15 pipach ;) chyba nie musze mowic jak sie czulem gdy sie rano obudzilem. Do tego w nocy na usdjpy bylo idealne LT na h1 a ja bylem przy tym i nie zajalem pozycji bo uznalem ze juz ide spac i mowi sie trudno, jak sie okazalo to LT ktore normalnie weszlo by mi co do pipsa dzisiaj pocisnelo prawie 400 pip. ogolnie padaczka.

Jeden z lepszych trejdow na dzis dzien to gbpusd ktory wiedzialem ze pojdzie wyżej ale na rynku bylo takie cisnienie ze odpuscilem przetrzymywanie.

pozdro :)

ps. dawno dawno temu w roku 2011 lapalem na usdjpy 3 interwencje za kazdym razem piramidując i robiąc jakies 2000% i za kazdym razem po ruchu na 400 pip nad ranem jebance cofali sie o te wlasnie 400 pip w ciagu jednego- dwoch dni i sytuacja byla na zero, ja ponaddo nigdy nie zrealizowalem zyskow, mniejsza, dawne dzieje grania na farta ale cóż to dzisiaj. budze sie rano, widze przegapilem okazje, mowie sobie trudno, zaraz zapodam w fajnym miejscu Ske bo przeziez odrobią ten ruch w dół z nawiązką a tu jednak dupa i dalej góra, wiec sobie troche polapalem dzisiaj górke... Tak wiec na forexie nigdy nic nie wiadomo i trza grac to co sie widzi a przyznam ze ja widzialem wzrosty ale z racji na paro letnie doswiadczenia zagralem na spadki... Taka mala anegdotka do przemyslenia :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

overall

No dzieje sie ostatnio :D

overall

edek SL 6 pip / zysk 36 pip.

Ostatnio jakis niecierpliwy jestem bo planowalem drugie tyle.

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Widzę, że zmieniłeś avatar na "mocniejszy".

Jak widać pomogło :)

P.S. Ty wziąłeś Bruce'a, to mi w katalogu superhero pozostał już tylko Chuck Norris ;)
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

overall

Sildra pisze:Widzę, że zmieniłeś avatar na "mocniejszy".

Jak widać pomogło :)

P.S. Ty wziąłeś Bruce'a, to mi w katalogu superhero pozostał już tylko Chuck Norris ;)

Weź Chucka stary, on ma + 5 do obrony i + 10 do precyzji. Z avatarem Bruca to ja sie urodziłem, czas wrócić do ''be like water my friend'' ;)

overall

Liczylem na szybsze spadki ale cos wyhamowali i nie ma co naciągać struny.

overall

Edek +30 pip i styka na dzis.

overall

W oby dwóch przypadkach za wczesne wyjscie ale to bylo nagle wybicie.

Smieszne jest to ze na 23 pipy na eurchf czekalem 3 dni gdy na 20 na edku niecałą godzine no ale jak wiadomo w eurchf czlowiek ładuje troche więcej bo kazdy jednak liczy na to wybicie ale jak dla mnie wlasnie odbilismy od LT na H4 i moze byc nowy dołek. zobaczymy.

overall

usdjpy + 2x18 pip a moglo byc 2x30 i niestety za pierwszym razem nie zamknalem pozycji, to byl jeden z gorszych bledow tego roku w moim inwestowaniu na FX. Doszlismy do wsparcia w postaci ostatniego knota, naruszylismy go a ja nie zamknalem, mialem idealny zysk 30 pipow na pozycje a pozniej gdy sie cofalo musialem przestawic BE spowrotem na SL bo wiedzialem ze inaczej mnie wybiją poniewaz bylem prawie pewien ze zrobią retest po czym znowu w dół. Masakra bo moglem skonczyc prace o 15 zamiast o 18:30 z nerwówką. Ale co wpadlo to wpadlo.

overall

Zagranie długo terminowe i wiem ze mogą jebnąć jeszcze z 200 pipsów do konca kwietnia, a i cały maj mogą spadac co dało by z 700 pipow ale jednak nie ma to jak scalping i zagrania krótkoterminowe :)

W kazdym bądź razie jestem zadowolony bo wszystko zgodnie z prognozą, wystarczylo wyczekac:

nzdusd + 3x37 pipsów.

ODPOWIEDZ