Nigdy nie będziesz tego wiedział na pewno, co się stanie potem.
Chciałeś trzymać na następny dzień, bo widziałeś potencjalny UP.
A zamknąłeś gdzie? Na retrace wyraźnie zbudowanego Popytu.
Tam, gdzie raczej mogłeś otwierać ponownie L.
Sniper Bang Bang
Re: Sniper Bang Bang
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dadas pisze:Nie przejmuj się, Ego ma różne pomysły.
Grunt to cel osiągnięty - Brawo.
Gdyby, gdyby, gdyby, a gdybyś umoczył i zamiast +1019 miał -200 np.?
Daj se luz, ciesz się tym, co masz, bo to twój skarb jest!
Dzieki Dadas, ten styl nie jest dla mnie, w miedzy czasie jestem w stanie nakosic wiecej pipsow niz jak mial bym czekac na ruch 1000 pipsowy... nie wiem czemu o tym zapomnialem... emocje, spore pozycje i zaglądanie do DT

Nawet mi nie mów, wyszedlem praktycznie w samym dolku, nie dosc ze mialem przez to nie przespaną nocke to jeszcze takie cos... Na dodatek wszystkim w DT nawijałem wczoraj o wzrostach, nawet jebnąłem analize W1 na której wspominalem ze wykręcimy knota z tej swieczki i do piątku bedzie spory plus a pozniej dlugo nie zobaczymy 1.3000 i go na 1.4000. To jest najgorsze ze nie posluchalem sam siebie. Ale to i tak nic bo dzis rano, wczoraj jak i we wtorek mialem mnostwo lepszych okazji na zarobek bez tak duzego ruchu... duze ruchy nie są mi potrzebne a mimo to nastawilem sie na gigantyczny...Dadas pisze:Nigdy nie będziesz tego wiedział na pewno, co się stanie potem.
Chciałeś trzymać na następny dzień, bo widziałeś potencjalny UP.
A zamknąłeś gdzie? Na retrace wyraźnie zbudowanego Popytu.
Tam, gdzie raczej mogłeś otwierać ponownie L.
dobra nie ma co gdybac. mowi sie trudno, zarabia sie dalej.
pozdro.

No przecież, skąd ja to znam?
Dokładnie, większość prawdopodobnie tak ma, bo się nie może skonkretyzować co chcą grać,
i konsekwentnie to realizować. Wykresy dają nam zbyt wiele potencjalnych możliwości.
I nigdy do końca nie będziemy wierzyć nawet własnym analizom, bo nie widzimy,
dopóki się nie zrealizuje.
Od poniedziałku poluję na UP na EURJPY.
Widać na obrazku, a wczoraj zamknąłem, bo już nie wytrzymałem i wtedy właśnie poszło w górę.
No a dzisiaj, wiadomo, wczoraj kombinowałem, że pewnie pociągnie, ale na drugi dzień nie zostawiam,
jeżeli nie muszę. I co z tym zrobić? Albo być giętkim, albo cieszyć się tym, co jest!
Dokładnie, większość prawdopodobnie tak ma, bo się nie może skonkretyzować co chcą grać,
i konsekwentnie to realizować. Wykresy dają nam zbyt wiele potencjalnych możliwości.
I nigdy do końca nie będziemy wierzyć nawet własnym analizom, bo nie widzimy,
dopóki się nie zrealizuje.
Od poniedziałku poluję na UP na EURJPY.
Widać na obrazku, a wczoraj zamknąłem, bo już nie wytrzymałem i wtedy właśnie poszło w górę.
No a dzisiaj, wiadomo, wczoraj kombinowałem, że pewnie pociągnie, ale na drugi dzień nie zostawiam,
jeżeli nie muszę. I co z tym zrobić? Albo być giętkim, albo cieszyć się tym, co jest!
Tak lubie 

przewidywalny marazm, mimo to troche spoznione wejscia, raz mnie zaskoczyli tym zjazdem 5 minut przed 7 rano a drugi na edku jadlem sniadanie 
ale oby dwa na plus i styknie pracy w tym tygodniu

ale oby dwa na plus i styknie pracy w tym tygodniu

Też chciałem edka w dół zagrywać, ale czekał na wybicie jakiegoś LL na m5 i cofkę, ale widać siły nie mieli. Ja dziś bez pozycji, bo padaka straszna jest, a Tobie gratuluję, bo w taki dzień to każdy plus się liczy 3x w stosunku do normalnego dnia 

Midas pisze:Też chciałem edka w dół zagrywać, ale czekał na wybicie jakiegoś LL na m5 i cofkę, ale widać siły nie mieli. Ja dziś bez pozycji, bo padaka straszna jest, a Tobie gratuluję, bo w taki dzień to każdy plus się liczy 3x w stosunku do normalnego dnia
No slabo bylo ale w miare przewidywalne te ruchy, niestety trza sie bylo troche naczekac na nagrodę. Dzieki

Dzisiejsza pozycja otwarta i ma byc nie zamknieta do czasu pukniecia co najmniej 200 pestek.
Prosze o komentarze w celu ostudzenia moich zapałów

Pozycja oczywiscie juz na BE i pozostaje wyczekiwanie, jesli padną dalej to do konca tygodnia powinni sie uwinąć.
aaa jeba.. ich kurczak w pieciu smakach... wole pewny zysk i spokojną noc a rano znowu sie wyczai okazje. 
Dobrze ze mam ten dziennik, przypomina o zasadach

Dobrze ze mam ten dziennik, przypomina o zasadach

Troche nie moglem zdzierżyć ze poszli be ze mnie jeszcze niżej i udało mi się zlapać noża na eurjpy nie kalecząc sie przy tym. Jutro obstawiam dalsze zjazdy.
Styknie na dzis.
Styknie na dzis.
Toś mnie teraz setnie ubawiłoverall pisze:aaa jeba.. ich kurczak w pieciu smakach... wole pewny zysk i spokojną noc

Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA