Midas pisze:Kurde, że też psychika Ci wytrzymuję takie akcje. Ja to jakbym miał w pewnym momencie -25 a zebrał 6p to trochę bym się denerwował

Z drugiej strony jeżeli u Ciebie zdaje to egzamin, to nic tylko pogratulować, bo ja bym tak nie potrafił
Życzę dalszych sukcesów i powodzenia ! Jakie będą kolejne cele?
Swoją drogą to jakim grasz ryzykiem na pozycję? Rozumiem, że zdarza się brak sl'a, więc wątpie, żeby te 25p na minusie było jakimś dużym procentem. Jak sobie z tym radzisz?
Pozdrawiam, Midas
Umowmy sie, wejscia nie byly dobre

ale kierunek sluszny i gdybym nie byl tak zmeczony niektore pewnie bym trzymal albo i odpuscil dopiero wieczorkiem...
Teraz temat z serii co by bylo gdyby
Gdybym trzymal gbpusd zarobil bym dodatkowe 130 pipow, gydbym trzymal usdjpy zarobil bym dodatkowe 30 pipow, gdybym trzymal eurusd zarobil bym kolejne 60 pipow...
No wlasnie a ja gdy jestem zmeczony to po prostu nie gram i mowi sie trudno chociaz wiadomo... ''co by bylo gdyby''
Co do ryzyka to 0,5 % na transakcje. tak mniej wiecej srednio. chociaz wiadomo ze zdarzaja sie odchyly ale rzadko.
Poki co 1000 jest o wlos wiec czekamy

Pozniej raczej będe zamieszczal tutaj po prostu jakies swoje fajne wejscia no ale jeszcze sie pomysli.
Pozdro !