Tematyka TP osiąganego w transakcjach była już poruszana w tym temacie. Na screenach zaprezentowałem tylko wejścia zgodne z zasadami bez zaznaczania miejsc wyjścia z pozycji.VinciPro pisze:Kuuurde, dobry jesteśNa screenach TP widać 3.5 a nie 10... Anyway wiesz że trochę brzydko robisz i wiesz czemu
Co z tego że wejście zgodne z zasadami skoro transakcja już zgodna z zasadami nie była i nie masz ani jednego trejdu od początku do końca spełniającego zasadysl3tp10 pisze:Tematyka TP osiąganego w transakcjach była już poruszana w tym temacie. Na screenach zaprezentowałem tylko wejścia zgodne z zasadami bez zaznaczania miejsc wyjścia z pozycji.VinciPro pisze:Kuuurde, dobry jesteśNa screenach TP widać 3.5 a nie 10... Anyway wiesz że trochę brzydko robisz i wiesz czemu
Ale ja już pisałem że SL3TP10 to tylko nazwa. TP10 ja osobiście mam ustawione na sztywno do każdej transakcji bo tyle w zupełności mi wystarczy. Panowie, przeczytajcie od początku temat jeżeli chcecie zadawać takie pytania.Ink. pisze:Druga sprawa skoro mowisz że nie możesz znaleść okresu gdzie miałeś wejscia oparte o te zasady ponieważ testujesz inne strategie to powiedz mi gdzie jest miejsce w którym testowałeś SL3TP10 ?? najwyraźniej nie ma czyli można śmialo uznać że strategia istnieje ale tylko w wersji teoretycznej
No przecież o tym pisalemSongo89K pisze: EDIT:
Ink z tego co pamiętam,tu nei chodzi o sztywny SL3 a TP10,tylko o proporcję.
TP 10 na sztywno a ani jednego trejdu ktory zaliczył TP10 ?;p o tym własnie piszesl3tp10 pisze: Ale ja już pisałem że SL3TP10 to tylko nazwa. TP10 ja osobiście mam ustawione na sztywno do każdej transakcji bo tyle w zupełności mi wystarczy. Panowie, przeczytajcie od początku temat jeżeli chcecie zadawać takie pytania.
Nie dla mnie jest lepiej czekać 100 pipeksl3tp10 pisze:Więc wg Ciebie lepiej jest czekać na jeden czy dwa trade'y dziennie które dadzą Ci pewne 10 pipsów zamiast złapać kilkanaście po 4-5 pipsów ?