Nie wiem, co tobie nie działa?wiad pisze:dadas: na razie strona AM nie działa... ale prześledzę ofertę.
Ja się loguję normalnie.
www.admiralmarkets.pl
Nie wiem, co tobie nie działa?wiad pisze:dadas: na razie strona AM nie działa... ale prześledzę ofertę.
widzisz - tyle ze zrobiles 2 bledne zalozeniawiad pisze: szaman: Czyli tak... zakładam, że S jest na 3,4, a L na 3,6. Strata -2000. Spada cena do 3,44 nic się nie dzieje. Rośnie do 3,63 kupuję L ustawiając SL wcześniejszej na 3,63. Spada do 3,41 (robię skok co 3 gr,ale co 1 mechanizm byłby ten sam). Zamknąłem +300 L na 3,6 i mam -100 dla S i -2200 dla L. Nadal -2000 straty. Cena idzie na 3,66 - kupuję L zabezpieczając wcześniejszego L. Spada na 3,38, realizuję S. Teraz mam +300 (3,6), +300 (3,63), +200 S i -2800 na L. Nadal -2000, ale teraz cena ma iść pod 3,66 i z każdym ruchem strata jest już mniejsza niż na początku operacji. W pewnym momencie zabezpieczam tę L kolejną S zmniejszając dystans. Oczywiście wiecznie ten rozszerzony trójkąt nie będzie trwał. Ale przez większość czasu nie wyszedłem ponad stratę -2000. Jeśli bujnie pod 3,69 to kończę z L biorąc TP i całość wychodzę +800 wcześniej i +300 teraz.
Podobno 95% traci, tylko nikt nie wie, skąd są te statystyki, bo przecież ani nie ma jakiejś centrali,wiad pisze:skoro 80% ludzi traci.
wiad pisze: Jednak na foreksie pewne mechanizmy zadziałały, które spowodowały straty. I teraz rozważam czy da się je obejść czy zabezpieczyć przed nimi czy też nie da. W zasadzie do tego sprowadza się moja dyskusja.
.
Kliknąłem dokładnie 22:55.wiad pisze:na http://www.admiralmarkets.pl/ wyświetla "Our websites are not available at the moment.", ale podstrony działają.
Jeżeli chodzi o ustalenie poziomu SL, to oczywiście że musisz go znać zanim zawrzesz kontrakt.wiad pisze:A może SL najpierw ustawić, a potem kupić...