rzodkiewka jest super

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Ketteo
Gaduła
Gaduła

Re: rzodkiewka jest super

Nieprzeczytany post autor: Ketteo »

Brak wejść od 29 ?
Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje.

venom inside you

Nieprzeczytany post autor: venom inside you »

@trader
Większego to jakiego ? Jak bym dał 20 pkt to jaką miałbym pewność przed faktem widzianym poźniej że jednak miał być 30 i by mnie nie wycieło. Jestem w trakcie budowania systemu - zasad i wole dostosować to pod możliwości które dostrzegam. Może to też nawyk z tego że lubie hazard, chcę tu i teraz, albo jestem w grze albo albo nie i tak to traktuje, dlatego pisałem że ja GRAM a nie INWESTUJE o ile wogóle można inwestować na tym MT4.
Kiedyś sobie otworzyłem wykres i zobaczyłem że na wykresię jest wiele miejśc do których cena nie wraca przez 10-15-20-30 pkt itd, czemu nie próbować ich odnajdywać. Jak to gdzieś tu ładnie przeczytałem rynek zweryfikuje więc jak mnie zweryfikuje do opuszcze bo szkoda czasu. Z mojego ruzmowania wiekszy SL to i wiekszy TP musi być a to i większy horyzont czasowy, na co mi to... tu i teraz.

@Ketteo niestety ostatnio brak możliwośći i czasu, ale może dzisiaj a jak nie to jutro coś zagram.

Podsumowanie tamtego tygodnia.
5 wejść z czego

5xSL

strata
12.6 %
skuteczność - 0 %
rr- brak

średnia strata na pozycje
2.5%

venom inside you

wczoraj 2 x SL z czego jedna niechcaco odpalilem na DJ30, pomyliły mi się wykresy.
tak z doskoku cieżko się gra, najprawdopodobniej bedzie przerwa do konca tygodnia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

venom inside you

witam
wczoraj złapałem SL, dzisiaj pisze post z doskoku.
Niestety musze zawiesić dziennik z powodu braku czasu i możliwośći gry.
Nie rezygnujen, napewno wróce, pewno po nowym roku.
:564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ