Rozważania o religii

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Korwin nie jest dla mnie autorytetem. Sam umiem czytać, i nie tylko w jednym języku.

Chodzi o to, że nie stosujesz się do przykazań swojego Boga, a martwisz się o ateistów.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2019, 15:57 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

esteś zwykłym nieukiem patrząc z perspektywy obowiązującej nauki jak i programu nauczania w szkole. Kumasz?
o właśnie i tu dochodzimy do tego co jest również związane z polityką ! bo w dzisiejszych czasach ludzie debile uczą się w szkole tego co lewicowa Unia Europejska rozkaże i uczą się o tych głupkowatych programach unijnych, promujące marksizm kulturowy.

A poza tym kto Ci powiedział, że XXI wiek jest lepszy od kurwa jakiegoś innego? Ja może przypomnę, że najlepsze czasy cywilizacji zachodniej przypadają na okres XIX wieku i początku XX wieku. Czasy epoki wiktoriańskiej to okres potężnego dobrobytu, ale tego nie dowiesz się od lewicowych mediów

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Korwin nie jest dla mnie autorytetem. Sam umiem czytać, i nie tylko w jednym języku.
Korwin studiował 4 kierunki studiów i zna 10 języków obcych i Cię by ośmieszył w tej dyskusji tak ja to robie

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Grymus pisze:
20 cze 2019, 15:57
esteś zwykłym nieukiem patrząc z perspektywy obowiązującej nauki jak i programu nauczania w szkole. Kumasz?
o właśnie i tu dochodzimy do tego co jest również związane z polityką ! bo w dzisiejszych czasach ludzie debile uczą się w szkole tego co lewicowa Unia Europejska rozkaże i uczą się o tych głupkowatych programach unijnych, promujące marksizm kulturowy.

A poza tym kto Ci powiedział, że XXI wiek jest lepszy od kurwa jakiegoś innego? Ja może przypomnę, że najlepsze czasy cywilizacji zachodniej przypadają na okres XIX wieku i początku XX wieku. Czasy epoki wiktoriańskiej to okres potężnego dobrobytu, ale tego nie dowiesz się od lewicowych mediów
To, co ty jeszcze tutaj robisz?
Weź skocz w dachu Mariotta, albo wskocz pod pędzący pociąg, to szybciej znajdziesz się w niebie.
Uwierz mi, śmierć przez bardzo silny szok w głowę jest momentalna i nic nie boli.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Grymus pisze:
20 cze 2019, 15:57

:d :d :d :d :d
Doedukuj się chłopie bo wypisujesz kompletne bzdury

unruhe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unruhe »

fx-technik pisze:
20 cze 2019, 15:27

Nie znam osobiście Newtona, nigdy z nim nie rozmawiałem, więc nie wiem, czy on wierzył w Boga i w Biblię, czy tylko "wierzył" oficjalnie, bo inaczej by nie mógł funkcjonować. Podobnie jak za czasów minionych w Polsce wiele ludzi było członkami PZPR, chociaż nigdy nie byli prawdziwymi komunistami.
Ale za to Hitlera uznajesz za osobę na pewno wierzaca.
Chociaż go nie znałes, nie rozmawiałes...
Bo tak Ci po prostu pasuje.

I nawet w tym linki z wikipedii jest wiele napisane iż Hitler nie był wierzacy.

Ale co tam, Ty wiesz lepiej.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Grymus pisze:
20 cze 2019, 15:58
Korwin studiował 4 kierunki studiów i zna 10 języków obcych i Cię by ośmieszył w tej dyskusji tak ja to robie
Tak, w twojej chorej wyobraźni.
Reszta się z ciebie nabija.
Ze mnie też, bo się dziwią, po co ja z idotą dyskutuję?

Nudzi mi się, robota se napisałem, on mi zarabia, a ja nie ma nic do roboty.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2019, 16:05 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

unruhe pisze:
20 cze 2019, 16:01
fx-technik pisze:
20 cze 2019, 15:27

Nie znam osobiście Newtona, nigdy z nim nie rozmawiałem, więc nie wiem, czy on wierzył w Boga i w Biblię, czy tylko "wierzył" oficjalnie, bo inaczej by nie mógł funkcjonować. Podobnie jak za czasów minionych w Polsce wiele ludzi było członkami PZPR, chociaż nigdy nie byli prawdziwymi komunistami.
Ale za to Hitlera uznajesz za osobę na pewno wierzaca.
Chociaż go nie znałes, nie rozmawiałes...
Bo tak Ci po prostu pasuje.

I nawet w tym linki z wikipedii jest wiele napisane iż Hitler nie był wierzacy.

Ale co tam, Ty wiesz lepiej.
Mówi ci coś hasło "Got mit Uns", które widniało na każdym hitlerowskim mundurze?

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Proszę, bo pewnie nie wiesz nawet czym jest swastyka:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka

unruhe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unruhe »

fx-technik pisze:
20 cze 2019, 15:59

To, co ty jeszcze tutaj robisz?
Weź skocz w dachu Mariotta, albo wskocz pod pędzący pociąg, to szybciej znajdziesz się w niebie.
Uwierz mi, śmierć przez bardzo silny szok w głowę jest momentalna i nic nie boli.
Nie znajdzie sie wniebie tylko raczej w piekle.
Samobójstwo jest grzechem ciężkim a z grzechem ciężkim idzie się do piekła a nie do nieba.

ODPOWIEDZ