Rozważania o religii
- fx-technik
- Fanatyk
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Korwin nie jest dla mnie autorytetem. Sam umiem czytać, i nie tylko w jednym języku.
Chodzi o to, że nie stosujesz się do przykazań swojego Boga, a martwisz się o ateistów.
Chodzi o to, że nie stosujesz się do przykazań swojego Boga, a martwisz się o ateistów.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2019, 15:57 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
o właśnie i tu dochodzimy do tego co jest również związane z polityką ! bo w dzisiejszych czasach ludzie debile uczą się w szkole tego co lewicowa Unia Europejska rozkaże i uczą się o tych głupkowatych programach unijnych, promujące marksizm kulturowy.esteś zwykłym nieukiem patrząc z perspektywy obowiązującej nauki jak i programu nauczania w szkole. Kumasz?
A poza tym kto Ci powiedział, że XXI wiek jest lepszy od kurwa jakiegoś innego? Ja może przypomnę, że najlepsze czasy cywilizacji zachodniej przypadają na okres XIX wieku i początku XX wieku. Czasy epoki wiktoriańskiej to okres potężnego dobrobytu, ale tego nie dowiesz się od lewicowych mediów
Korwin studiował 4 kierunki studiów i zna 10 języków obcych i Cię by ośmieszył w tej dyskusji tak ja to robieKorwin nie jest dla mnie autorytetem. Sam umiem czytać, i nie tylko w jednym języku.
- fx-technik
- Fanatyk
To, co ty jeszcze tutaj robisz?Grymus pisze: ↑20 cze 2019, 15:57o właśnie i tu dochodzimy do tego co jest również związane z polityką ! bo w dzisiejszych czasach ludzie debile uczą się w szkole tego co lewicowa Unia Europejska rozkaże i uczą się o tych głupkowatych programach unijnych, promujące marksizm kulturowy.esteś zwykłym nieukiem patrząc z perspektywy obowiązującej nauki jak i programu nauczania w szkole. Kumasz?
A poza tym kto Ci powiedział, że XXI wiek jest lepszy od kurwa jakiegoś innego? Ja może przypomnę, że najlepsze czasy cywilizacji zachodniej przypadają na okres XIX wieku i początku XX wieku. Czasy epoki wiktoriańskiej to okres potężnego dobrobytu, ale tego nie dowiesz się od lewicowych mediów
Weź skocz w dachu Mariotta, albo wskocz pod pędzący pociąg, to szybciej znajdziesz się w niebie.
Uwierz mi, śmierć przez bardzo silny szok w głowę jest momentalna i nic nie boli.
Grymus pisze: ↑20 cze 2019, 15:57o właśnie i tu dochodzimy do tego co jest również związane z polityką ! bo w dzisiejszych czasach ludzie debile uczą się w szkole tego co lewicowa Unia Europejska rozkaże i uczą się o tych głupkowatych programach unijnych, promujące marksizm kulturowy.esteś zwykłym nieukiem patrząc z perspektywy obowiązującej nauki jak i programu nauczania w szkole. Kumasz?

Doedukuj się chłopie bo wypisujesz kompletne bzdury
Ale za to Hitlera uznajesz za osobę na pewno wierzaca.fx-technik pisze: ↑20 cze 2019, 15:27
Nie znam osobiście Newtona, nigdy z nim nie rozmawiałem, więc nie wiem, czy on wierzył w Boga i w Biblię, czy tylko "wierzył" oficjalnie, bo inaczej by nie mógł funkcjonować. Podobnie jak za czasów minionych w Polsce wiele ludzi było członkami PZPR, chociaż nigdy nie byli prawdziwymi komunistami.
Chociaż go nie znałes, nie rozmawiałes...
Bo tak Ci po prostu pasuje.
I nawet w tym linki z wikipedii jest wiele napisane iż Hitler nie był wierzacy.
Ale co tam, Ty wiesz lepiej.
- fx-technik
- Fanatyk
Tak, w twojej chorej wyobraźni.
Reszta się z ciebie nabija.
Ze mnie też, bo się dziwią, po co ja z idotą dyskutuję?
Nudzi mi się, robota se napisałem, on mi zarabia, a ja nie ma nic do roboty.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2019, 16:05 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Mówi ci coś hasło "Got mit Uns", które widniało na każdym hitlerowskim mundurze?unruhe pisze: ↑20 cze 2019, 16:01Ale za to Hitlera uznajesz za osobę na pewno wierzaca.fx-technik pisze: ↑20 cze 2019, 15:27
Nie znam osobiście Newtona, nigdy z nim nie rozmawiałem, więc nie wiem, czy on wierzył w Boga i w Biblię, czy tylko "wierzył" oficjalnie, bo inaczej by nie mógł funkcjonować. Podobnie jak za czasów minionych w Polsce wiele ludzi było członkami PZPR, chociaż nigdy nie byli prawdziwymi komunistami.
Chociaż go nie znałes, nie rozmawiałes...
Bo tak Ci po prostu pasuje.
I nawet w tym linki z wikipedii jest wiele napisane iż Hitler nie był wierzacy.
Ale co tam, Ty wiesz lepiej.
- fx-technik
- Fanatyk
Proszę, bo pewnie nie wiesz nawet czym jest swastyka:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
https://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
Nie znajdzie sie wniebie tylko raczej w piekle.fx-technik pisze: ↑20 cze 2019, 15:59
To, co ty jeszcze tutaj robisz?
Weź skocz w dachu Mariotta, albo wskocz pod pędzący pociąg, to szybciej znajdziesz się w niebie.
Uwierz mi, śmierć przez bardzo silny szok w głowę jest momentalna i nic nie boli.
Samobójstwo jest grzechem ciężkim a z grzechem ciężkim idzie się do piekła a nie do nieba.