Reload by thefear
- Seneszal26
- Pasjonat
W sumie niepotrzebnie zasiałem wątpliwości ale jesteśmy pod MA i poziom wsparcia był już raz testowany poziom oporu również ale jak widać z marnym skutkiem .Chociaż nie obserwuje tej pary ale to było pierwsze co mnie się rzuciło w oczy po otwarciu wykresu.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
Powiem Ci szczerze że ja też obstawiałem najpierw S-ke ale ta chorągiewka mnie przekonała że możliwy long. Może troche się pośpieszyłem z wejściem, ale testuje rózne opcje w tej chwili na różnych parach.. Jutro pewnie bede mądrzejszy..
Szukam optymalnych wejść, bo oczywiście możnaby poczekać na jakies potwierdzenie np. formacją świec ale wtedy będzie mniej pipsow do zgarnięcia, a SL musiałby być dużo większy co powoduje automatycznie zmianę RR. Z drugiej strony łapanie górek i dołków też ma swoje wady.. Muszę popracować nad wejściami.
Szukam optymalnych wejść, bo oczywiście możnaby poczekać na jakies potwierdzenie np. formacją świec ale wtedy będzie mniej pipsow do zgarnięcia, a SL musiałby być dużo większy co powoduje automatycznie zmianę RR. Z drugiej strony łapanie górek i dołków też ma swoje wady.. Muszę popracować nad wejściami.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- inwestor86
- Pasjonat
Witaj Inwestor. Zauważ że ładne objecie hossy utworzyło się na h1, a na m5/m15 tak jakby tworzyła się oRGR. Może jestem za bardzo prowzrostowy a tym samym mało obiektywny.. Twój support ładnie wygląda, okaże się na dniach czy będzie testowany.inwestor86 pisze:ja czekam na longa w tym miejscu, dobry support
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- inwestor86
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
A siadło, siadło. Zamknięcie + 88 p. Jednak utworzyła się chorągiewka i wybiło górą, choć było i wybicie dołem ale to po danych. Potem wróciło do normy..Seneszal26 pisze:Własnie thefear jak tam siadło Ci to zlecenie?
Dzisiaj moge się jeszcze pochwalić zamkniętym shortem na usd/cad +100 p.

- Seneszal26
- Pasjonat