Reload by thefear
Jak większość wskaźników pieknie działa w historii. Na bieżąco juz nie jest tak kolorowo.Shadi pisze:One działają - bardzo dobrze na historii
Dalej trzymam się wsparć i oporów, formacji świecowych probuje szukać dla potwierdzenia.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Powrót sie narazie nie udał. SL 90 p i BE 0 zaliczyłem, ale było już 60 pipsów na plusie. Trzeba było brać, a tak wyszło jak wyszło.. Dzisiaj raczej odpuszczam "inwestowanie" z racji danych jak i posiedzenia FOMC, bo strasznie miota jak podają stopy procentowe, nawet jak ich nie zmieniają..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Używam BE, tak było przy tej drugiej transakcji. Ta pierwsza z piątku była skazana na porażkę.. Ja takich dużych SLi nie stosuje, tylko tu mnie troche poniosło..Shadi pisze:Polecam używanie be - głupie narzędzie a ile razy ratuje dupę Z 2giej strony - ile razy wkurzy
Też tak czasem mamthefear pisze:Używam BE, tak było przy tej drugiej transakcji. Ta pierwsza z piątku była skazana na porażkę.. Ja takich dużych SLi nie stosuje, tylko tu mnie troche poniosło..Shadi pisze:Polecam używanie be - głupie narzędzie a ile razy ratuje dupę Z 2giej strony - ile razy wkurzy

Zagranie sell na Eur/cad
Cena 1.3570
SL 40
TP 100
Zagranie buy na usd/cad
Cena: 1.0253
SL 50
TP 140
Zagrania testowe, zobaczymy co przyniosą. Eur/cad juz na SL.
Cena 1.3570
SL 40
TP 100
Zagranie buy na usd/cad
Cena: 1.0253
SL 50
TP 140
Zagrania testowe, zobaczymy co przyniosą. Eur/cad juz na SL.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Seneszal26
- Pasjonat
No nie wiem nie wiem ja bym tutaj raczej S wrzucił.Chociaż z drugiej strony niepotrzebnie mieszam sorry .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2010, 21:55 przez Seneszal26, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja