Bez problemu dostaniesz się na rynek regulowany, musisz tylko otworzyć konto u odpowiedniego broka

Pamiętaj tylko że za dostęp do pełnego orderbooka na żywo się dodatkowo płaci i to wcale nie takie małe pieniądze.
W tej sytuacji jestem po stronie Trumpa. On walczy o życia Amerykanów, a że nakazując wielkim koncernom przyśpieszenie prac i głośno o tym mówiąc to już druga sprawa, choć może to bardziej pod publike robione zamiast oficjalnie ustawić spotkanie z przedstawicielami..cajto pisze: ↑31 mar 2020, 12:50Nie jestem fanem żadnego z tych prezydentów, ale te dwa cytaty IMO dobrze pokazują co komu na sercu leży. Obaj nie mają zamiaru oddawać sprawowanej władzy, jednak sposób w jaki to robią...https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wyb ... d,4411819Jeżeli są warunki do tego, żeby chodzić normalnie do sklepu, to są i warunki do tego, żeby pójść do lokalu wyborczego, z zachowanie odpowiednich środków ostrożności - ocenił podczas poniedziałkowej sesji "Q&A" na Facebooku prezydent Andrzej Duda.
"Trump zwrócił się bezpośrednio do koncernów General Motors oraz Ford, które zapowiedziały ich produkcję.""General Motors musi natychmiast uruchomić swoją głupio opuszczoną fabrykę Lordstown w Ohio lub w innej lokalizacji i rozpocząć produkcję respiratorów w tym momencie!!!!!! FORD, uruchom respiratory, szybko!!!!
W odpowiedzi:
"Ford Motor we współpracy z General Electric opracował uproszczone modele respiratorów. W 100 dni zakłady w Michigan mają wyprodukować pierwsze 50 tys. urządzeń dla amerykańskich szpitali - pisze "Reuters"."
https://www.money.pl/gospodarka/koronaw ... 7569a.html
Może Anomalia zabrała się z policjantami i kogutami, może gdzie teraz pichcą rosół po kryjomudzikson pisze: ↑31 mar 2020, 13:01
My gadu gadu a Anomalia się nie wyłania
------------------------------------------------------------------------
W tej sytuacji jestem po stronie Trumpa. On walczy o życia Amerykanów, a że nakazując wielkim koncernom przyśpieszenie prac i głośno o tym mówiąc to już druga sprawa, choć może to bardziej pod publike robione zamiast oficjalnie ustawić spotkanie z przedstawicielami..
A PL? Nie ważne że umrzecie, ważne że mnie wybierzecie..