Cześć,
Jednak nie dam rady dziś zrobić podsumowania takiego jak bym chciał.
Wycofałem wcześniej środki z konta handlowego i dane % po prostu się rozwaliły.
W tych transakcjach nie ma wycofań kapitału - te mozecie zobaczyć w mojej stopce.
Generalnie podawanie DD% chyba odpuszcze, bo jeżeli się będę stosować do moich nowych zasad, to DD% i tak nie ma szans być większe niż 10% - a czy się stosuje do moich nowych zasad MM, to będzie łatwo sprawdzić.
Myśle że po prostu na koniec dnia wrzucać będe to zestawienie wejść, gdzie będzie widać pipsy,loty i kwoty, a na koniec tygodnia po prostu określę ile udało mi się zarobić lub stracić.
Z resztą na koniec tygodnia sami będziecie mogli to ocenić, bo będzie tylko 1 withdraw w tygodniu a po nim depozyty. Na koniec tygodnia kasa handlowa wraca do banku, tak aby zaookrąglone 10% wrzucić na handlowe od poniedziałku.
Generalnie postanowiłem dać lewar 1:200 na koncie handlowym.
Przy tym lewarze mogę wykorzystać pełny kapitał do handlu w danym tygodniu i nic mnie nie przyblokuje.
Krótko mówiąc mogę rozpieprzyć max 10% depo na tydzień, a dokładniej zaliczyć 10% obsuwe.
Mam tu na myśli to, że jeżeli zarobie 5% na początku tygodnia i schowam to do banku, to gdybym stracił to depo handlowe, to nie ma możliwości zwrócenia w tym samym tygodniu "zarobku" w celu dalszego handlu.
Wypłata z "banku" do depo handlowego będzie tylko 1 raz na tydzień i to w poniedziałek przed tradingiem.
Ustaliłem sobie że depo handlowe to 10% zaokrąglane do dołu. Więc od poniedziałku będzie 130 zł na handlówce.
No nic, poniżej wszytkie pozycje z dziś. Generalnie ta seria strat pod koniec dnia, to wejścia z palca z telefonu

.
Tak - nudziło mi się

- po tym zmieniłem hasło do MT4 na telefonie, na hasło do podglądu. Więc sobie poparze, ale już na pewno żadnej transakcji z telefonu nie puszcze.
No nic - mam nadzieje, że takie blokady mechaniczne jak sobie wrzuciłem pomogą mi w tym, żeby w końcu osiągnąć regularne zarabianie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.