Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
znowu wylaczyli serwer przy pivocie i wlaczyli po 40 pipsach spadku
Dodano po 1 godzinach 37 minutach:
kolejna nieczysta zagrywka oandy .lagi na serwerze. przytrzymywanie korzystnego wyniku podczas gdy przy skasowaniu okaze sie mniej korzystny
dlatego lepiej miec ninja tradera dla porownania
Dodano po 1 godzinach 37 minutach:
kolejna nieczysta zagrywka oandy .lagi na serwerze. przytrzymywanie korzystnego wyniku podczas gdy przy skasowaniu okaze sie mniej korzystny
dlatego lepiej miec ninja tradera dla porownania
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
-
- Bywalec
https://fxtrade.oanda.com/your_account/ ... unds.shtml, a nasze banki niestety podwyższają opłatyWoonski pisze:Własnie dostałem przelew zwrotny z konta na Oandzie na konto w Multibanku .
Całkowity koszt przesłania pieniędzy to 35 USD ( z tego 20 USD to prowizja Oandy od wypłaty a 15 USD koszty banków pośredniczących.
Mogę tylko potwierdzic, że koszty przelewów są znaczne.
Na konto W ODLs opisywane w innym wątku przelew kosztował mnie 5 pln a zwrotny z ODLs był za darmo !!!!!! ( była w Multibanku promocja)
Woonski
A CO w Citi jest za darmo ?nasreddin pisze:kurwa barany w CITI jest za darmo
konto na Oandzie zakładałem tak dawno temu, że pamiętam jak prawie przez całą dobe były spready np. na EUR/GBP 0,9 a na EUR/CHF 1,2. Spready dzisiejsze czyli EUR/GBP 6-8 i EUR/CHF 10 mi nie pasuja.. wiec wypłacam kase....nasreddin pisze: jak jakis jeszcze pierdola wbrew logice zaklada konto na oandzie. /chyba ze kolejne
Ts_A pisze:To moglo zabolec
ciekaw jestem czy jak ktos mial TP to mu zaliczylo ?
Wtedy (19.02.2009) był tik około 100 pipsów. 25.02.2009 ok. godz. 4 rano był kolejny tik na około 250 pipsów. Z tego co napisał Slawo wynika, (tak przynajmniej zrozumiałem) że był to jakiś błąd systemu, a przerwane transakcje po prostu przywrócono. Mam nadzieję, że gdy ktoś miał otwarte pozycje w drugą stronę, to również transakcje przywracano. Czy ktoś jeszcze miał wtedy (tzn. 19 lutego lub 25 lutego) otwartą pozycję na Edku? Wolałbym mieć całkowitą pewność, że w takich przypadkach wszystko wraca do porządku.Slawo pisze: To dziwne bo mialem zalozone 3 shorty , a po tym tiku jestem w plecy ?
W histori mam 3 TP z ujemnym wynikiem na konto !
---------------------------------------------
Juz poprawili jest ok , cofneli.
Przyslali tez maila .
Dodano po 3 godzinach 37 minutach:
lordsith, czy straciłeś na tym tiku? Nie przyszedł mail ze sprostowaniem i nie przywrócono ci pozycji, którą wcześniej miałeś otwartą? Bo jeśli tak, to znaczyłoby, że gdy ktoś na tym zarabia, to jest anulowane, a gdy traci, to już nie. Ale w sumie nie jest to czymś dziwnym na tym świecie.lordsith pisze:Moim zdaniem oanda złowiła sl .Mój między innymi ...

A jednak wciąż zastanawiam się, czy dobrze zrozumiałem zdanie: "Juz poprawili jest ok , cofneli" ...
Slawo, czy przywrócili ci poprzednio zajęte pozycje (tzn. 3 shorty), czy tylko cofnęli zabrane pieniądze, a transakcje anulowano?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Większość ludzi nie ma czasu zarabiać pięniędzy, bo musi pracować, by przetrwać kolejny dzień.
- hamilton11
- Stały bywalec
To bylo bardzo dziwne bo te 3 TP system zapisal jako strate dla mnie i odjal mi ta sume z konta . Jak zobaczylem stan konta po tym tiku to mowe mi odjelo .explorer pisze:Ts_A pisze:
A jednak wciąż zastanawiam się, czy dobrze zrozumiałem zdanie: "Juz poprawili jest ok , cofneli" ...
Slawo, czy przywrócili ci poprzednio zajęte pozycje (tzn. 3 shorty), czy tylko cofnęli zabrane pieniądze, a transakcje anulowano?
Anulowali transakcje i przywrocili pozycje , usuneli tez z historii te dziwne TP .
Ciekawe czy jak ktos mial SL to system dodal mu kase ?