KLASA I STYL...seb23mj pisze:Najlepszy dziennik na nawigatorze!!! bombay tv rządzi
Rachunek real
-
szybki_lopez_13
- Gaduła

Re: Rachunek real
a dzisiaj nie ma statystyk z procentu kapitału zysku?
dzisiaj pewnie -99,9 % zysku od kapitału to się nie ma czym chwalić 
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Dzisiaj to pewnie była kartkówka z przyrody : pajot pisze:a dzisiaj nie ma statystyk z procentu kapitału zysku?
- adamkaluza
- Pasjonat

ajot pisze:a dzisiaj nie ma statystyk z procentu kapitału zysku?
TP 2 pipsy? To w tej chwili jakieś -80 pips x 2 pozycje = -160 pips. Ile to procent kapitału zysku, to nie wiem...4expage pisze:Zostawiam na TP 13400 (oba zlecenia)...jutro będziemy testować ten poziom.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
no właśnie wiem, dlatego byłem ciekawy, w sumie dziwne bo przecież H4 był trend spadkowyadamkaluza pisze:TP 2 pipsy? To w tej chwili jakieś -80 pips x 2 pozycje = -160 pips. Ile to procent kapitału zysku, to nie wiem...4expage pisze:Zostawiam na TP 13400 (oba zlecenia)...jutro będziemy testować ten poziom.
He he pisanie tutaj zaczyna być dziwnie wciągające...
Ma ktoś info o której godzinie konferencja w sprawie procentów zysku od kapitału ?
Ma ktoś info o której godzinie konferencja w sprawie procentów zysku od kapitału ?
relacji na żywo zapewne nie będzie, ale słyszałem, że na Bombay-TV ma być, dla nie znających Hindi wersja z napisamimario4545 pisze:Ma ktoś info o której godzinie konferencja w sprawie procentów zysku od kapitału ?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Widzę Panowie, że tęsknicie. Wcale się Wam nie dziwie, skoro mam strategie i ugrywam procenty codziennie. W załączniku zlecenia z wczoraj. Żadne stratne...
Dziś ugrałem 9% od kapitału z poniedziałku. Pozycje zamknąłem wcześniej , posłuchałem któregoś z Was. Dobrze zrobiłem. Dziś nie mam otwartej żadnej pozycji, chociaż myślę otworzyć jedną na sell przy 13480.
Dziś też wszystkie zlecenia na plus...żadnej straty.Razem 30 pipsów.
Dziś ugrałem 9% od kapitału z poniedziałku. Pozycje zamknąłem wcześniej , posłuchałem któregoś z Was. Dobrze zrobiłem. Dziś nie mam otwartej żadnej pozycji, chociaż myślę otworzyć jedną na sell przy 13480.
Dziś też wszystkie zlecenia na plus...żadnej straty.Razem 30 pipsów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.